Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ"
Φρένο στην υποβάθμιση

"Οι επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές θα καθορίσουν το ύφος και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι καιρός να βάλουμε φρένο στα 25 χρόνια υποβάθμισης του δήμου μας. Δήμος είναι ο λαός".

Αυτό το μήνυμα αντίστασης και αγώνα έστειλε προχθές το βράδυ σε δεκάδες δημότες, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγάλεω Γιώτης Σατζαρίδης,της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης" (ΔΑΣ).

Στη συγκέντρωση που έγινε στο εκλογικό κέντρο, ο επικεφαλής της Κίνησης επισήμανε ότι "τα προβλήματα έχουν πάρει μαζικές διαστάσεις, ειδικά στη Δυτική Αττική" καθώς "πολιορκείται το 8ωρο, το πενθήμερο, οι εργασιακές σχέσεις στο όνομα του εκσυγχρονισμού και της ΟΝΕ".Και υπογράμμισε: "Ολα αυτά δεν ευνοούν το λαό, μόνο την κυβέρνηση. Η πορεία αυτή έχει σοβαρές επιπτώσεις στο λαό, στο δημότη και στην ΤΑ".

Αναφερόμενος στην ΤΑ, ο υποψήφιος της ΔΑΣ σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει φορτώσει 21 νέες αρμοδιότητες στην ΤΑ χωρίς να μεταθέσει τα απαραίτητα κονδύλια, στο όνομα της αποκέντρωσης, ενώ για το ρόλο της σημερινής δημοτικής αρχής αλλά και των υπόλοιπων παρατάξεων υπογράμμισε: "Σε αυτή την τετραετία ο σημερινός δήμαρχος κατέστρεψε όσα ξέφυγαν από την κυβερνητική λαίλαπα. Τα έργα του είναι φτωχά και αναντίστοιχα με το δημότη. Στήριξε τα Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης, δημιούργησε δημοτική επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με τη συμπαράσταση ή τη σιωπή των υπόλοιπων παρατάξεων. Και σήμερα ο δήμαρχος Αιγάλεω πλασάρεται με αριστερό προφίλ, χωρίς όμως να πείθει κανέναν. Τα έργα του είναι η απόδειξη ότι έχει πάρει διαζύγιο με την Αριστερά".

"Η ΔΑΣ διαλέγει το δύσκολο δρόμο. Δεν πιστεύουμε σε δημάρχους σωτήρες αλλά σε αυτούς που θα στηρίξουν το λαό και θα είναι μπροστάρηδες στους αγώνες του. Θέλουμε δημοτική αρχή, αποκούμπι του λαού", κατέληξε ο Γ. Σατζαρίδης.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και οι υποψήφιοι της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας", Γιάννης Σταυρόπουλος και Νίκος Μιχιώτης,οι οποίοι χαιρέτισαν και αυτοί με τη σειρά, τους συγκεντρωμένους τονίζοντας τη σημασία "που έχει η ψήφος για την ανάδειξη αγωνιστικών παρατάξεων όπως είναι η ΔΑΣ και η ΝΑΣ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ