Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ}

ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο Παναγιώτης Σαλπέας και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι περιοδεύουν σήμερα στις 11 π.μ. στα μαγαζιά του Νέου Φαλήρου.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κλιμάκιο της "Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης" πραγματοποιεί περιοδεία σήμερα το πρωί στη λαϊκή αγορά Γρηγορούσας και στο κέντρο της πόλης.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Σήμερα, στις 12 μ., η "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών" και η "Δημοτική Ενότητα Χολαργού" διοργανώνουν συγκέντρωση, στο "καφενείο του Φώτη" (Μέτωνος), όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Δασκαλόπουλος.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Σήμερα, στις 7 μ.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "Δημοκρατικής Ενότητας Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη", στην οδό Νηρέως (πίσω από το ψαράδικο του Ντελένια, στο Πόρτο Ράφτη). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδρέας Συλλελόγλου.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σήμερα, στις 9.30 π.μ. κλιμάκιο της "Δημοτικής Αναγέννησης Αγίων Αναργύρων" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γεράσιμο Θεοδωράτο, περιοδεύει στη συνοικία Τσούμπα και αύριο την ίδια ώρα στη συνοικία Κοκκινόπουλου.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Συγκέντρωση στο καφενείο στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής πραγματοποιεί, σήμερα στις 7.30 μ.μ., η "Προοδευτική Αγωνιστική Κίνηση".Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Κατερίνα Μαϊλη.Αύριο, στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κάτω Ελευσίνα.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:

Η υποψήφια δήμαρχος Ελένη Παπαδοπούλου περιοδεύει σήμερα το πρωί στα μαγαζιά της οδού Τσαλδάρη και στις 9.30 μ.μ. στις καφετερίες στην πλατεία Λαού. Αύριο στις 11 π.μ. θα συναντηθεί με τους παλιννοστούντες Πόντιους στο Πνευματικό Κέντρο Ευγένειας, ενώ στις 8.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στις καφετερίες της Αμφιάλης.

ΛΟΥΤΣΑ: Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κούτρας θα μιλήσει σήμερα στις 7.30 μ.μ. στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "Κίνησης Σωτηρίας της Αρτέμιδας" (οδός Αμφιτρίτης και Αύρας).

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Η "Δημοκρατική Ενότητα" διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση για τον αθλητισμό, αύριο στις 11 π.μ. στον κινηματογράφο "Παράδεισο".

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Συγκέντρωση στο εκλογικό της κέντρο στην Ανω Αγία Βαρβάρα (παλιό τέρμα λεωφορείων) πραγματοποιεί τη Δευτέρα, στις 7.30 μ.μ., η"Δημοκρατική Συνεργασία".

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Αύριο, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία" συζητά το πρόγραμμά της με τους πολύτεκνους της πόλης και τη Δευτέρα στις 7 μ.μ. με τους ΕΒΕ. Ομιλητής, ο υποψήφιος δήμαρχος Π. Σοφός.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Τη Δευτέρα, στις 7 μ.μ., ο Νίκος Ρογκάκος θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις οδούς Φορμίωνος και Κρυστάλλη στη συνοικία Νέα Ελβετία - Φρυγία του Βύρωνα.

ΙΛΙΟΝ: Τη Δευτέρα, 28 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., κλιμάκιο της "Δημοκρατικής Ενότητας" θα περιοδεύσει στη συνοικία Ραδιοφωνία.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Τη Δευτέρα στις 7 μ.μ. η "Δημοκρατική Συνεργασία" διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Τριάδας, όπου θα μιλήσει ο Γ. Γιώγος.

ΤΑΥΡΟΣ: Τη Δευτέρα στις 8.30 μ.μ. η "Δημοκρατική Συνεργασία "Η Αλλαγή"" πραγματοποιεί τα εγκαίνια του δεύτερου εκλογικού της κέντρου (οδός Μακεδονίας, πλησίον εκκλησίας Εσταυρωμένου).

ΑΙΓΑΛΕΩ: Η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" διοργανώνει συγκέντρωση την ερχόμενη Τρίτη στις 8.00 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο (περιοχή Λιούμη, στην πλατεία Παπάγου), όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Σατζαρίδης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Η "Δημοτική Προοδευτική Κίνηση Παλαιού Φαλήρου" διοργανώνει συγκέντρωση την Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ., στα γραφεία της Κίνησης (Καλυψούς 24). Το θέμα της συγκέντρωσης θα είναι οι δημοτικές εκλογές. Ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξηςΑλέξης Παπαϊωάννου.

ΕΠΑΡΧΙΑ

ΠΑΛΑΜΑΣ: Τη Δευτέρα στις 6.30 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μουρατιάν θα μιλήσει για την πορεία του συνδυασμού και τα προβλήματα της περιοχής, σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος).

ΣΚΥΔΡΑ: Ο υποψήφιος δήμαρχος της "Νέας Κίνησης Δημοτών" Αλέκος Ουγγρίνος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα επισκεφτούν σήμερα στην αγορά της Σκύδρας, την Κυριακή την Πετριά και το Αρσένι, τη Δευτέρα το Ασπρο και τα Καλύβια και την Τρίτη τη Δάφνη και το Λιποχώρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ