Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ"
Το έργο μας ταυτισμένο με τη θέληση του λαού

"H κυβέρνηση σαρώνει τις κατακτήσεις των εργαζομένων που με αγώνες κερδήθηκαν. Η ίδια πάλι επιχειρεί να ξεθεμελιώσει το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και από θεσμό λαϊκό, στην υπηρεσία του λαού, προσπαθεί να τον μετατρέψει σε φορομπηχτικό μηχανισμό για τους δημότες και τις υπηρεσίες της σε εμπορεύσιμο είδος".

Με αυτά τα λόγια ο Αριστείδης Αβραμίδης,υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας",κάλεσε προχτές το βράδυ, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης, στην οδό Θησέως 114,το λαό της περιοχής με την ψήφο του να καταδικάσει αυτή την πολιτική και να εκλέξει εκείνους που έχουν εμπράκτως αποδείξει πως ξέρουν να αγωνίζονται στο πλευρό των εργαζομένων.

"Η ΔΔΕ, τόνισε ο Αρ. Αβραμίδης, όταν ήταν διοίκηση του Δήμου με αγώνες πέτυχε να προσφέρει όλα όσα πρόσφερε στην Καλλιθέα. Αλλά και σαν αντιπολίτευση, πάλεψε μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο για το δίκιο των αιτημάτων των εργαζομένων, για την αναβάθμιση της πόλης, για τη σωτηρία της παραλίας του Ιπποδρόμου και των άλλων ελεύθερων χώρων, που, με πρόσχημα τα έργα για την Ολυμπιάδα, άνοιξαν τις ορέξεις των μεγαλοεπενδυτών".

Ιδιαίτερη επισήμανση στη διάρκεια της συγκέντρωσης έγινε και στην πολιτική που ασκεί η σημερινή Δημοτική Αρχή και την οποία άμεσα ή έμμεσα στηρίζουν οι υπόλοιπες παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο. Μια πολιτική που αντί να αντιστέκεται και να αφουγκράζεται τη γνώμη και τα προβλήματα του λαού, υπηρετεί τυφλά τις εντολές της κυβέρνησης. Ολο το διάστημα που η σημερινή Δημοτική Αρχή διοίκησε το δήμο, όπως τονίστηκε, έκλεισε τα μάτια της στα πραγματικά προβλήματα της πόλης και των κατοίκων της και φρόντισε να ανταποκριθεί όσο πιο αποτελεσματικά μπορούσε στην εφαρμογή της διάλυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επιθυμεί η κεντρική εξουσία.

"Αυτές τις παρατάξεις, επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος της ΔΔΕ ο λαός πρέπει να τις καταδικάσει και να συσπειρωθούν στον αγώνα της παράταξής μας. Της παράταξης που ξέρει να αγωνίζεται και να ανοίγει δρόμους πραγματικής ανάπτυξης για το λαό και όχι για τους εκλεχτούς".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ