Σάββατο 17 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Η πόλη των αγώνων ψηφίζει Γ. Κατημερτζή

Ηλιόλουστη μέρα χτες στην Καισαριανή, ταίριαζε με τις διαθέσεις των ανθρώπων στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του συνδυασμού της "Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας - Συνεργαζόμενοι", αφού τα μηνύματα που φτάνουν απ' όλες τις γειτονιές της πόλης επιβεβαιώνουν τη συντριπτική υπεροχή του Γιώργου Κατημερτζή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, περιστοιχισμένος από τα στελέχη του συνδυασμού του, από τα οποία ποτέ δε λείπει ο ακούραστος επίτιμος δήμαρχος Παναγιώτης Μακρής,άρχισε χτες την περιοδεία του από τα καταστήματα της οδού Φορμίωνος και όλοι μαζί αφού περιδιάβηκαν όλη την Κάτω Καισαριανή, κατέληξαν στη λαϊκή.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, η Καισαριανή δείχνει να έχει πάρει την απόφασή της. Η προσφώνηση προς τον Γ. Κατημερτζή "δήμαρχε καλημέρα",ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή ένδειξη. Γιατί όπως δήλωναν οι ίδιοι οι Καισαριανιώτες "τόσα χρόνια έχουμε βαρεθεί τα λόγια του Μπαρτσώκα. Γι' αυτό τώρα είμαστε μαζί σας". Αλλά και για έναν άλλο λόγο που μετράει στην κρίση του καισαριανιώτικου λαού και πολύ απλά τον φώναξε η νοικοκυρά στη λαϊκή: "Εμάς ο Μανωλίδης και ο Μακρής μας έμαθαν να βλέπουμε τον δήμαρχο στο δρόμο. Και τώρα χαιρόμαστε που ακολουθείτε τα βήματά τους".

Αυτά τα βήματα δεσμεύεται να ακολουθήσει ο Γ. Κατημερτζής, αφού όπως ο ίδιος εξομολογείται, αν δεν το έκανε δε θα απαρνιόταν μόνο τους Καισαριανιώτες αλλά και τον ίδιο τον εαυτό του.

Χρειάζεται - είπε ο Γ. Κατημερτζής - μια δημοτική αρχή, που δε θα αναζητά να λύσει την οικονομική δυσπραγία του δήμου στις τσακισμένες πλάτες του εργάτη, αλλά έναν δήμαρχο και συμβούλους που θα σηκώσουν το ανάστημά της στη φοροεισπρακτική μανία της κεντρικής εξουσίας. Που θα νοιαστούν για τους"καταφρονεμένους" αυτής της πόλης και που μαζί τους θα πορευτούν.

Τέλος, τους κάλεσε να ολοκληρώσουν το βήμα που έκαναν την προηγούμενη Κυριακή για να γιορτάσουν όλοι μαζί αύριο το βράδυ τη νίκη του συνδυασμού, που θα είναι νίκη όλων των δημοτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ