Σάββατο 17 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κυβερνητική κοροϊδία!

Αρμοδιότητα της κυβέρνησης είναι η χορήγηση όποιας βοήθειας - ενίσχυσης στους αγρότες που οι καλλιέργειές τους καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές ή άλλες θεομηνίες, διευκρινίζει με απάντησή του σε Ερώτηση ευρωβουλευτή ο αρμόδιος Επίτροπος Γεωργίας Φρ. Φίσλερ.

Μ' αυτόν τον τρόπο, ο κοινοτικός επίτροπος δεν αποκαλύπτει μόνον την αντιαγροτική πρακτική των Βρυξελλών που μένει ανάλγητη απέναντι στους δεινοπαθούντες αγρότες, αλλά, ταυτόχρονα, ξεσκεπάζει και τον εμπαιγμό της κυβέρνησης Σημίτη και προσωπικά του υπουργού Γεωργίας. Ο τελευταίος, παρ' όλο που γνωρίζει πως είναι ευθύνη της ίδιας της κυβέρνησης η ενίσχυση των πυρόπληκτων αγροτών, εν τούτοις παραπέμπει το ζήτημα αυτό στις Βρυξέλλες και κοροϊδεύει τους αγρότες πως, τάχα ενδιαφέρεται και έχει απευθυνθεί στις Βρυξέλλες για ενισχύσεις. Ετσι, προσπαθεί να δικαιολογήσει την άρνηση της κυβέρνησης να στηρίξει ουσιαστικά τους κατεστραμμένους από τις πυρκαγιές και την κυβερνητική πολιτική της πυρκαγιάς.

Οι πυρόπληκτοι αγρότες έχουν, λοιπόν, μια ακόμα ευκαιρία αύριο στις επαναληπτικές εκλογές να "πληρώσουν" την κυβέρνηση για τον εμπαιγμό που υφίστανται, καταψηφίζοντας τους κυβερνητικούς υποψηφίους στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, υπερψηφίζοντας τους αγωνιστικούς συνδυασμούς που συμμετέχουν στο β' γύρο των εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ