Σάββατο 17 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ψηφίστε Κορτζίδη!

Με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός "Ελληνικό 2000 - Νέα Πορεία" καλεί τους ψηφοφόρους του, να ψηφίσουν τον Χρήστο Κορτζίδη στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών

Με ανακοίνωσή της η παράταξη "Ελληνικό 2000 - Νέα Πορεία" και ο επικεφαλής της Γιώργος Ζωγόπουλος καλεί τους ψηφοφόρους, που ψήφισαν το συνδυασμό του στον πρώτο γύρο, να ψηφίσουν την Κυριακή το συνδυασμό "Δημοτική Συνεργασία για το Ελληνικό" και τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, τονίζεται: "Είναι προφανές, πως πολλοί από σας προβληματίζεστε για τη στάση που θα τηρήσετε στις επαναληπτικές εκλογές της 18ης Οκτώβρη 1998. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες όπως ήταν πάντοτε, άλλωστε:

  • Οφείλουμε να αποτρέψουμε τη δικαίωση όσων με την αποστασία τους έφεραν την παράταξή μας εκτός δευτέρου γύρου, μη διστάζοντας να προδώσουν το κόμμα τους και να ενισχύσουν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ.
  • Πεποίθησή μας, επίσης, είναι ότι ο κυβερνητικός υποψήφιος (σ. σ. Ι. Εφραιμίδης) θα κλείσει τα μάτια του και δε θα αντιδράσει στα όποια σχέδια της κυβέρνησης, για το φιλέτο της παραλίας και του αεροδρομίου.

Με τις σκέψεις αυτές καλούμε τους Ελληνικιώτες, που στον πρώτο γύρο μάς εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και όσους Νεοδημοκράτες στήριξαν υποψήφιους του κυβερνητικού συνδυασμού, να σταθούν φραγμός στα κυβερνητικά σχέδια με μαζική προσέλευση στις κάλπες και την ερχόμενη Κυριακή.

Να ψηφίσουν για το δήμο μας τον αντικυβερνητικό υποψήφιο ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΤΖΙΔΗ" αναφέρει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ