Τετάρτη 10 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Ειδήσεις" γραμμής

Χτες η στήλη παρουσίασε κάποιες "ραδιο-συμπτώσεις", από τις οποίες αποκαλυπτόταν ότι διάφορα ερωτήματα, που τίθενται, δήθεν, δημοσιογραφικώς, εκπορεύονται από το Μέγαρο Μαξίμου.

Προχτές, λοιπόν, το πρωί ο Ν. Κακαουνάκης ρωτούσε από το "Φλας" τα στελέχη του ΚΚΕ που μετέχουν στις αγροτικές κινητοποιήσεις: "Αν δεν ήμασταν στην Ευρωπαϊκή Ενωση, θα πουλούσαν το βαμβάκι μόνο 78 δραχμές το κιλό. Τότε γιατί οι αγρότες αγωνίζονται να φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ενωση;". Λίγο αργότερα ο Δ. Βερύκιος στο "ΣΚΑΪ" - κι ενώ συνομιλούσε με τον Γ. Παττάκη - αποκάλυπτε ότι η διοχέτευση αυτού του ερωτήματος αποφασίστηκε στον πρωινό καφέ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Χτες ο Ν. Κακαουνάκης διάβασε το σχόλιο και - αφού έριξε και μια "αγριάδα" προς τον Δ. Βερύκιο, για τη δουλιά του - μεταξύ των άλλων είπε και τούτο: "Ναι, παίρνουμε ειδήσεις από το Μέγαρο Μαξίμου, τη Ρηγίλλης και τον Περισσό".

Με άλλα λόγια, δηλαδή, παίρνει "ειδήσεις" - γραμμή από την κυβέρνηση, και σ' αυτό ο Κακαουνάκης είναι μάστορας, ανώτερος ακόμη και του κυβερνητικού εκπροσώπου...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ