Τετάρτη 10 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο Στέφανος Γούλας

Ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καρδίτσας, Στέφανος Γούλας,δήλωσε: "Είναι γνωστό ότι στο νομό Καρδίτσας ο αγροτικός τομέας αντιμετωπίζει σοβαρότατα και οξυμένα προβλήματα και γι' αυτό βλέπουμε πολλούς αγρότες του νομού μας να παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς. Η συνεχιζόμενη αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και το ότι πολλοί αγρότες είναι υπερχρεωμένοι στην ΑΤΕ, τους ανάγκασε να βγουν για ακόμα μια φορά στο δρόμο.

Η κυβέρνηση βλέπουμε να χρησιμοποιεί τους κατασταλτικούς μηχανισμούς για να πνίξει τη δίκαια αγανάκτηση των αγροτών. Δεν είναι δυνατόν, ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι που έχουμε τα ίδια προβλήματα στην περιοχή, να ανεχτούμε αυτή την πολιτική της κυβέρνησης. Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό των αγροτών, μιας και εμείς οι ίδιοι είμαστε παιδιά τους, και πολύ γρήγορα θα αντιδράσουμε. Τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι άλλοι φορείς του νομού, θα αποδείξουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας στους αγωνιζόμενους αγρότες.

Καταδικάζουμε την κυβέρνηση που, αντί να σκύψει και να δώσει λύσεις στα οξυμένα προβλήματα των αγροτών, προσπαθεί με αντιδημοκρατικούς τρόπους να πλήξει το αγωνιστικό τους φρόνημα. Με υποσχέσεις, μανιφέστα και διαρκείς διαλόγους δε λύνονται τα οξυμένα προβλήματα των αγροτών. Αν θέλει η κυβέρνηση να λέγεται δημοκρατική, θα πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ