Τετάρτη 9 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μπερδέματα

Κάποιοι νόμισαν ότι στο κείμενο των 78 "πρώην αριστερών", που υποστηρίζουν τον Σημίτη, υπάρχει και το όνομα - μαγνήτης για τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ.

Ετσι, λοιπόν, ο μηχανικός Διονύσης Κορφιάτης έγινε "ο τέταρτος στο προηγούμενο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ", όπως έγραψε η χτεσινή "Ελευθεροτυπία". Το πήρε και ο Κακαουνάκης και το διατυμπάνισε από τον "Φλας", προσπαθώντας, μάταια βέβαια, ν' αποδείξει, μετά τον Δημητροκάλλη, τη διείσδυση του Σημίτη και προς την Αριστερά.

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ των προηγούμενων εκλογών συμμετείχε ο επαγγελματοβιοτέχνης Διονύσης Κορφιάτης, ο οποίος διατέλεσε και πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και εξακολουθεί να παραμένει στη μαχόμενη Αριστερά, ως στέλεχος - και φυσικά ψηφοφόρος - του ΚΚΕ.

Και βέβαια, δεν πρόκειται για την απήχηση του Σημίτη προς τα αριστερά. Απλά, μερικοί εξαργυρώνουν στο χρηματιστήριο της αγοραίας πολιτικής κάποιες παλιές ιδιότητες και τίτλους. Αλλά στην αγοραία πολιτική κυριαρχεί η απατεωνιά και μπερδεύονται ονόματα, τίτλοι, επαγγέλματα και τόσα άλλα πράγματα, που ο λαός μας τα έχει περιγράψει με πολύ ωραίες εκφράσεις, αλλά δεν επιτρέπεται να γραφούν.

ανακάλυψαν μαγνήτη ανάμεσα Μαγνήτη για να προσελκύσουν ψηφοφόρους του ΚΚΕ νόμισαν Χρυσάφι - που θα μετατρέπονταν

έντυπες διοξίνες


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ