Τετάρτη 9 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Πληθαίνουν οι φωνές στήριξης του ΚΚΕ

Πληθαίνουν καθημερινά οι φωνές στήριξης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές από πολίτες που αρνούνται να ταυτιστούν με τη λογική της υποτέλειας της χώρας μας και της εξάρτησής της από τα επικίνδυνα, για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή μας, αμερικανο-ευρωπαϊκά σχέδια.

Μιλώντας στο "Ρ" ο Σώτος Αλεξίου,γλύπτης στο επάγγελμα, υπογράμμισε: "Ειδικά σήμερα που βλέπουμε την υπερατλαντική υπερδύναμη να κάνει ό,τι θέλει σε όποιο σημείο της Γης θέλει και τους Ευρωπαίους ηγέτες να την ακολουθούν και να συνυπογράφουν σε αυτήν της την πολιτική, πιστεύω πως πρέπει να ισχυροποιήσουμε το ΚΚΕ, επειδή σήμερα αποτελεί τη μοναδική φωνή αντίστασης στη χώρα μας".

Ο Νίκος Ντουρλιός,εργολάβος υπομηχανικός, λέει: "Σε αυτές τις ευρωεκλογές, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι αριστεροί, δημοκράτες, προοδευτικοί άνθρωποι που αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι πρέπει να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, επειδή είναι το μόνο κόμμα, που ξεσκέπασε τον εγκληματικό χαρακτήρα των ΗΠΑ και ΕΕ. Αν στηρίξουν τα άλλα κόμματα που υποστηρίζουν τη "σταθερότητα", δηλαδή την υποταγή στον ιμπεριαλισμό και στο χρηματιστηριακό τζόγο, θα είναι συνυπεύθυνοι για τα ακόμα μεγαλύτερα δεινά που θα προκύψουν για τη χώρα μας στις μέρες που έρχονται".

Ο Νίκος Τόλιας,υπομηχανικός, τόνισε: "Τα "έξυπνα" όπλα του ΝΑΤΟ που καταστρέφουν εδώ και δύο μήνες τη Γιουγκοσλαβία, ισοπεδώνουν επιπλέον σκέψεις, συνειδήσεις και κάθε αξιοπρέπεια. Στρέφονται ενάντια στην αντίσταση του σερβικού λαού, αλλά θέλουν να κάμψουν τις αντιστάσεις όλων των λαών της Γης. Είναι πράγματι αξιοθαύμαστη η ξεκάθαρη στάση που πήρε ο ελληνικός λαός από την έναρξη των εγκληματικών βομβαρδισμών. Ομως εδώ πρέπει να πούμε ότι αντίσταση μέσα από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ενωση δε γίνεται. Κάτι τέτοιο είναι απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού αλλά και συμμετοχή στη γενοκτονία που συντελείται σήμερα στη Γιουγκοσλαβία. Αυτές οι εκλογές πρέπει να σημάνουν αντίσταση και ρήξη της χώρας μας με τους εγκληματικούς οργανισμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Η ρήξη αυτή μπορεί να επέλθει μόνο μέσα από την ενίσχυση και εκλογικά του Κομμουνιστικού Κόμματος".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ