Τετάρτη 9 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Τάγμα. Προσοχή!!!"

Οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ κυκλοφόρησαν και μοίρασαν ανακοίνωση στους στρατευμένους του 501 ΜΤΠ, με την οποία καυτηριάζουν την "ειρηνευτική αποστολή" στο Κοσσυφοπέδιο

"Ειρηνευτική δύναμη" ονομάζει η ελληνική κυβέρνηση το στρατό κατοχής που στέλνει στο Κοσσυφοπέδιο. Οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ κυκλοφόρησαν και μοίρασαν στους στρατιώτες και τους αξιωματικούς του 501 Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού (ΜΤΠ) - που θα αναχωρήσει άμεσα για το Κοσσυφοπέδιο - ανακοίνωση, που τιτλοφορείται ως "Ημερήσια διαταγή του κ. Πλανητάρχη Κλίντον", με την οποία σχολιάζουν, προειδοποιούν τους στρατευμένους με τρόπο καυστικό, ειρωνικό, αλλά και χιουμοριστικό, την αποστολή στο Κοσσυφοπέδιο, που γίνεται, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ελληνικής κυβέρνησης, για "ειρηνευτικούς λόγους".

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Με βάση τη σοβαρότητα της κατάστασης και εκτιμώντας ότι τα Αμερικανόπουλα είναι αμαρτία να σκοτωθούν σε άλλη ήπειρο (βλ. Βαλκάνια), πιστεύουμε ότι θα ήταν φρονιμότερο αυτό να το πράξουν οι ιθαγενείς λαοί και τα παιδιά τους.

Σε σας λοιπόν στρατιώτες και αξιωματικοί του 501 ΜΤΠ, έτυχε η μοίρα να μπείτε μπροστά σ' αυτή την αποστολή, ελπίζοντας ότι θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, ακόμα και τη ζωή σας, για το καλό της πατρίδας (ΗΠΑ - ΕΕ - ΝΑΤΟ κλπ).

Να ξέρετε ότι εκεί πάτε για "ειρηνευτικούς" λόγους. Ολα αυτά περί βομβαρδισμών, άμαχων θυμάτων κλπ, είναι κινηματογραφικά τρικ και σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Εσείς, όπως και οι άλλοι στρατιώτες που θα πάνε, δε θα είστε οπλισμένοι με όπλα, σφαίρες, άρματα μάχης, πυραύλους και ελικόπτερα "Απάτσι", αλλά αντίθετα θα συνοδεύετε λευκά περιστέρια.

Και για όσους φωνασκούν, αυτά που κατά καιρούς με κόκκινα γράμματα είδατε και στον περίβολο του στρατοπέδου ("Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι", "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ φονιάδων συνδικάτο", "Κανένας φαντάρος στη Γιουγκοσλαβία, εμείς δεν πολεμάμε για ΗΠΑ - Γερμανία") είναι οι γνωστοί φωνακλάδες και το κάνουν γιατί μας ζηλεύουν και μας φθονούν. Εχουν μείνει πίσω και δεν εννοούν να προσαρμοστούν στις νέες εξελίξεις. Δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει "εκσυγχρονισμός".

Βέβαια, δεν είναι όλοι τους το ίδιο. Για παράδειγμα ο πολύ αγαπητός μου υπάλληλος κ. Σημίτης, ο επίσης φίλτατος κ. Καραμανλής, αλλά και οι συμπαθείς κ.κ. Κωνσταντόπουλος, Τσοβόλας, Σαμαράς έχουν αντιληφθεί προ πολλού τι σημαίνει "εκσυγχρονισμός" και Νέα Τάξη Πραγμάτων, και τους είμαστε ιδιαίτερα υπόχρεοι για τη βοήθεια που τόσα χρόνια μας προσφέρουν.

Μόνο αυτοί οι "κόκκινοι" και οι φίλοι τους αρνούνται πεισματικά να συμμορφωθούν. Δε βλέπουν επιτέλους ότι το σήμα της ειρήνης εκσυγχρονίστηκε σε σήμα του ΝΑΤΟ; Οτι στον 21ο αιώνα οι βόμβες και οι πύραυλοι εκσυγχρονίστηκαν και είναι ειρηνικοί; Και ότι οι "εκσυγχρονισμένοι" νεκροί στη Γιουγκοσλαβία δεν είναι θύματα πολέμου, αλλά θύματα της "ειρήνης" μας, της PAX AMERICANA.

Γι' αυτό λοιπόν μην τολμήσετε και εσείς να αντισταθείτε, μην αρνηθείτε να σκοτώσετε και να σκοτωθείτε, και κυρίως μην τολμήσετε και ψηφίσετε τους κομμουνιστές. Σας έχουμε πολλές λύσεις. Αν δε σας αρέσει ο Σημίτης υπάρχουν και οι φίλοι του.

Με τιμή (ή με θράσος)

Μπ. Κλίντον και οι συνυπογράφοντες:

Σημίτης, Μπλερ, Σρέντερ, ντ'Αλέμα κλπ.

Και για την αντιγραφή ΚΝΕ".

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Γιγαντώνεται η συμμετοχή στις φιλειρηνικές κινητοποιήσεις (2000-05-19 00:00:00.0)
"Να αποσύρει η κυβέρνηση τις ελληνικές δυνάμεις" (1999-06-18 00:00:00.0)
Συνεχίζεται η ΝΑΤΟική απόβαση (1999-06-15 00:00:00.0)
Στέλνουν ελληνικό στρατό για τη σφαγή του γιουγκοσλαβικού λαού! (1999-06-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ