Τετάρτη 9 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ
Οταν ξεδιπλώθηκε η κόκκινη κορδέλα...

"Μαζί στον αγώνα - τώρα ΚΚΕ". Το πανό της Αχτιδικής Οργάνωσης Ανατολικών Συνοικιών του Κόμματος στόλιζε, στην κορυφή της, την προσυγκέντρωση στην πλατεία Παναθηναίων, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μια από τις πιο δυναμικές προσυγκεντρώσεις που έγιναν χτες το βράδυ, με τους φίλους του Κόμματος από τις ανατολικές και βορειοανατολικές συνοικίες της Αθήνας, από το πρώτο και το έβδομο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων και από τα Μεσόγεια, να συναντώνται από νωρίς το απόγευμα και να πορεύονται μαζί προς το Πεδίον του Αρεως.

Εντονότατη ήταν η παρουσία της νεολαίας. Με τους ΚΝίτες και τις ΚΝίτισσες να σηκώνουν ψηλά τις κόκκινες σημαίες και να διατρανώνουν τη θέλησή τους για αγώνα ενάντια στο κεφάλαιο και τους ιμπεριαλιστές. Και ήταν μια κόκκινη κορδέλα από ΚΝίτισσες που τέθηκε επικεφαλής της όμορφης αυτής πορείας. Μια κορδέλα που πρώτη δέχτηκε το χειροκρότημα του κόσμου, όταν οι προσυγκεντρωμένοι από τα Παναθήναια έφτασαν στο χώρο των ομιλιών.

Νωρίτερα διέσχισαν τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, και στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που υποτακτικά εκτελεί όποια εντολή δέχεται από τις Βρυξέλλες και τις ΗΠΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ