Τετάρτη 9 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
... οι υποκριτές

Πριν δυο βδομάδες είχε απαγορεύσει την ανάρτηση προεκλογικών πανό στους δρόμους της πόλης, την άναρχη (!) τοποθέτηση αφισών, τη χρήση αυτοκόλλητων, την κατάληψη πάρκων, κλπ. Ολ' αυτά, για να περιφρουρήσει δήθεν την αισθητική της πόλης και το ρυθμό της ζωής των κατοίκων της.

Ο λόγος, για τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλο. Οταν, όμως, ήρθε η ώρα να προετοιμαστούν οι συγκεντρώσεις των Καραμανλή και Σημίτη, έγινε χαμός. Με την άδεια του δημάρχου, λοιπόν, η διέλευση των οχημάτων μέσα στην πόλη, αλλά ακόμα και ένας απλός περίπατος, μετατράπηκε σε "Γολγοθά". Ετσι, από την Κυριακή παραμένει κλειστή η παραλιακή λεωφόρος, από τη Βενιζέλου μέχρι την Αγίας Σοφίας, ενώ προχτές και χθες απαγορευόταν η κυκλοφορία από τις 4 το μεσημέρι στην παραλιακή και στις οδούς: Εγνατία, Τσιμισκή, Μητροπόλεως, Ερμού και Βασ. Ηρακλείου.

Πάντως, εκτός από το να αποκαλύπτει την υποκρισία της η δημοτική αρχή και να εμπαίζει τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, φροντίζει να αποδεικνύει και τι σημαίνει να είσαι δήμαρχος για όλους τους άλλους εκτός από τους Θεσσαλονικείς...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ