Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ταυτίσεις...

Μερικοί τα δίνουν όλα για τις εκλογές και ειδικότερα για την εξυπηρέτηση των εκλογικών σκοπιμοτήτων! Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Δ. Αρμενάκης, έτρεξε να στηρίξει την κυβέρνηση δηλώνοντας ότι τα μέτρα της υπέρ των πυρόπληκτων «χαρακτηρίζονται από γενναιότητα και πληρότητα».

Ακόμη χειρότερο από την αναποτελεσματικότητα της κρατικής μηχανής για την προστασία ζωών και περιουσιών στις περιοχές της καταστροφής, είναι να αντιμετωπίζεται αυτή η καταστροφή ως «ευκαιρία» αποκόμισης εκλογικών κερδών.

Στην περίπτωση του προέδρου της ΕΣΕΕ, η στάση του είναι αναμενόμενη, αφού πολιτικά πρόσκειται στη ΝΔ. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι η ΕΣΕΕ επικροτεί διαρκώς την κυβερνητική πολιτική και ταυτίζεται με τις θέσεις του ΣΕΒ σε διάφορα θέματα αλλά και στις διαπραγματεύσεις για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Τελικά. τίποτα δεν είναι τυχαίο και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσει κάποιος, τόσο καλύτερα θα συλλογιστεί για τη δική του στάση απέναντι σε πολιτικές, κόμματα και καταστάσεις.

Και φυσικά μπροστά στην κάλπη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ