Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
«Μαύρο» στο δικομματισμό

Σε συγκέντρωση στον Κορυδαλλό μίλησε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Πειραιά

Η Βέρα Νικολαΐδου
Η Βέρα Νικολαΐδου
«Η εικόνα της Χαλκιδικής με τις πλημμύρες δείχνει ανάγλυφα τα αποτελέσματα της πολιτικής τους (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) τα τελευταία 20 χρόνια και τις ευθύνες και των δύο. Δεν πρόκειται να αλλάξουν, παρά τα διαγγέλματα και τις εξαγγελίες για τις πρόσφατες πυρκαγιές και οι ψηφοφόροι πρέπει να ρίξουν μαύρο και στους δύο αλλά και στα κόμματα με ευρωπαϊκή προοπτική και να ενισχύσουν το ΚΚΕ». Με αυτά τα λόγια η Βέρα Νικολαΐδου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Πειραιά, μιλώντας χτες βράδυ στην πλατεία Κολοκοτρώνη στον Κορυδαλλό, κάλεσε τους συγκεντρωμένους, στις 16 Σεπτέμβρη, με δεδομένη και την καταιγίδα των νέων μέτρων π.χ. Ασφαλιστικό, να τους δώσουν μια πρώτη απάντηση, να βγάλουν ένα ισχυρό ΚΚΕ και μετά να συνεχίσουν με αγώνες.

Αναφερόμενη στα μέτρα του δικομματισμού για την Ηλεία υπογράμμισε τις συνέπειες (παράδοση μεγάλων εκτάσεων σε κερδοσκόπους, εμπορευματοποίηση γης, ξεκλήρισμα των αγροτών με την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ, αύξηση της ανεργίας και της φτώχειας), παρουσίασε τις συγκεκριμένες θέσεις του ΚΚΕ και τόνισε πως τα χρήματα που απαιτούνται για την ανασυγκρότηση της περιοχής να τα πάρουν από την πλουτοκρατία.

Ο ψηφοφόρος μπροστά στην κάλπη, κατέληξε, πρέπει να σκεφτεί τη ζωή του, να δει την πολιτική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και να κρίνει με βάση τα προβλήματά του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ