Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΥΛΛΑΚΟΣ
Ενισχυμένο ΚΚΕ - δυνατό λαϊκό στήριγμα!

Στον Τύρναβο μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Λάρισας

Ο Αντώνης Σκυλλάκος
Ο Αντώνης Σκυλλάκος
Να αποδυναμώσουν το δικομματισμό, καταδικάζοντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, για να έχουν δυνατό στήριγμα στους αγώνες τους, κάλεσε τους κατοίκους του Τυρνάβου, όπου μίλησε, ο Αντ. Σκυλλάκος, υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ.

Στάθηκε ιδιαίτερα στις υποσχέσεις της κυβέρνησης προς τους πυρόπληκτους, επισημαίνοντας ότι γίνεται ολοφάνερο πως αυτές δόθηκαν για καθαρά προεκλογικούς λόγους, στοχεύοντας στην υφαρπαγή ψήφων. Αυτό φαίνεται - πρόσθεσε - κι από το γεγονός ότι αντιμετώπισε διαφορετικά, υποσχόμενη «ψίχουλα», ανάλογες περιπτώσεις πυρόπληκτων, από άλλες πυρκαγιές.

Ο Αντ. Σκυλλάκος, μίλησε για τα χειρότερα που «έρχονται» στα πλαίσια της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ, που εφαρμόζουν πιστά οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, η οποία με την αναθεώρησή της στοχεύει στο βίαιο ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και στη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια. Και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο κανονισμό της ΕΕ για τα αμπελοοινικά που θα δώσει καίριο χτύπημα στην αμπελοκαλλιέργεια καθώς θα μειωθεί δραστικά εξαιτίας των μαζικών εκριζώσεων και θα συγκεντρωθεί σε λίγες μεγάλες αμπελουργικές επιχειρήσεις.

Καταλήγοντας ο Αντ. Σκυλλάκος τόνισε ότι οι μικρομεσαίοι αγρότες και γενικότερα ο λαός, στις επικείμενες εκλογές έχουν την ευκαιρία με την ψήφο τους να ανοίξουν το δρόμο της προοπτικής για να αναπτυχθεί η αγροτική οικονομία σε όφελός τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ