Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ
Ανοίγουμε πόρτα στην ελπίδα

Στη ΔΕΣΕ στο Δενδροπόταμο και στο εργοτάξιο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη Ν. Ελβετία περιόδευσε ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Θεσσαλονίκης

Ο Γιάννης Ζιώγας
Ο Γιάννης Ζιώγας
Με ΚΚΕ ισχυρό ανοίγουμε την πόρτα στην ελπίδα, στην προοπτική για ένα μέλλον που τα συμφέροντα των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων, των παιδιών τους, θα είναι στο προσκήνιο. Με αυτά τα λόγια, ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Θεσσαλονίκης, απευθύνθηκε στους υπαλλήλους της ΔΕΣΕ και λίγο νωρίτερα στους εργάτες στο εργοτάξιο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη Νέα Ελβετία.

Οι εργάτες και οι υπάλληλοι συμφώνησαν πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι συνυπεύθυνα για την κατρακύλα των δικαιωμάτων τους, για την επίθεση που δέχονται τα δικαιώματα στη σταθερή και μόνιμη δουλιά, στην ασφάλιση και στη σύνταξη, στη δημόσια, δωρεάν και σύγχρονη Υγεία και Παιδεία. Συμφώνησαν πως πρέπει να εκφραστεί μαζικά η αντίδραση με καταδίκη και των δύο κομμάτων.

Ο Γιάννης Ζιώγας ξεκαθάρισε πως αυτή η ψήφος θα έχει αποτέλεσμα μόνο αν οδηγηθεί στο ΚΚΕ. Οπως είπε, κάθε άλλη επιλογή απλά θα αλλάξει το «ραντεβού» με τα δύο κόμματα. «Αντί να είναι στην πόρτα θα είναι στη γωνία», γιατί, όπως εξήγησε και ο ΣΥΝ και ο ΛΑ.Ο.Σ., είναι πρόθυμοι και μετά τις εκλογές παρά τις φραστικές διαφοροποιήσεις, να στηρίξουν την πλουτοκρατία και να δώσουν χέρι βοήθειας στους δικομματικούς εταίρους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ