Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Στόχος τα προεκλογικά υλικά του ΚΚΕ

Η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ καταγγέλλει τη δημοτική αρχή η οποία «ως γνήσιος υπάλληλος της πλουτοκρατίας, έδωσε εντολή στους υπαλλήλους του δήμου, συνοδεία της δημοτικής αστυνομίας, να κατεβάσουν όλα τα πανό, τις αφίσες και τα άλλα υλικά του ΚΚΕ, ακόμα και δίπλα από το εκλογικό του περίπτερο, αφήνοντας στο απυρόβλητο τις αφίσες και τα πανό που διαφημίζουν διάφορες εταιρείες από φροντιστήρια μέχρι στριπτιζάδικα».

Οπως σημειώνει η ΚΟ, δεν είναι το πρώτο τέτοιο περιστατικό στην πόλη, καθώς έχει προηγηθεί η προσπάθεια της αστυνομίας να παρεμποδίσει τη διακίνηση υλικών του Κόμματος στον κόσμο που επισκεπτόταν τα μαγαζιά και τις καφετερίες του Ηρακλείου. Ωστόσο, διαβεβαιώνει πως «όσες προσπάθειες κι αν κάνουν για να παρεμποδίσουν τη δράση του ΚΚΕ, αυτό δεν πτοείται γιατί έχει βαθιές ρίζες μέσα στο λαό. Θα συνεχίσει τη δράση του φέρνοντας στο προσκήνιο τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη λαϊκή οικογένεια, θα καταθέτει καθημερινά τη δική του πρόταση διεξόδου».

Τέλος, η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους να καταδικάσουν και με την ψήφο τους αυτές τις ενέργειες της δημοτικής αρχής, ενισχύοντας το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ