Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ατύχησαν...

«Πυρ ομαδόν» εναντίον του ΚΚΕ από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο. Κάποια απ' τα επιχειρήματα που επιστράτευσαν δεν είναι μόνο πανομοιότυπα αλλά είναι και για γέλια.

Ετσι, απ' τον Γ. Μπανιά της ΑΚΟΑ ως τον Δ. Στρατούλη του ΣΥΝ ειπώθηκε - με τις ίδιες λέξεις - το απίθανο: «Δεν μπορεί να κρύψει (σ.σ. το ΚΚΕ) ότι, στην πραγματικότητα, είναι αυτό που μέχρι τώρα έχει κάνει κυβερνητικές συνεργασίες και με τους δύο πυλώνες του δικομματισμού: Με τη ΝΔ στην κυβέρνηση Τζαννετάκη και με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Ζολώτα. Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, δε θα πρέπει να μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου».

Αν δε μας απατά η μνήμη μας στις περιπτώσεις στις οποίες αναφέρονται (πέραν του ότι ήταν άλλο πράγμα απ' αυτό που σήμερα νοείται ως κυβερνητική συνεργασία) συμμετείχε ο ενιαίος Συνασπισμός. Συμμετείχαν και όσοι τότε ήταν στελέχη του ΚΚΕ και σήμερα στελέχη του ΣΥΝ, αλλά και άλλοι που καμία οργανωτική σχέση δεν είχαν με το ΚΚΕ, έχουν όμως σήμερα με τον ΣΥΝ. Κάποιοι, πρώτα στελέχη σήμερα του ΣΥΝ, είχαν και υπουργικές θέσεις (Δραγασάκης, Κουβέλης). Ατύχησαν και απέτυχαν... Τους το ξαναλέμε, κακός σύμβουλος η εμπάθεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ