Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΚΚΙ
Καλούν σε υπερψήφιση του ΚΚΕ

Σε δήλωσή του για τις βουλευτικές εκλογές, ο Νίκος Μπέλας, πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ Ν. Σερρών και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, σημειώνει:

«Μπροστά στις βουλευτικές εκλογές πολλά λέγονται και πολλά γίνονται για διάφορες σκοπιμότητες.

Ως πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ Ν. Σερρών και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ που δραστηριοποιούμαι μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ, μπορώ να διακρίνω ποιες πολιτικές δυνάμεις, χωρίς μισόλογα και υστεροβουλίες, παλεύουν γνήσια για τον εργαζόμενο, ενάντια στο δικομματισμό και τους δορυφόρους του. Η τελευταία μεγάλη κινητοποίησή μας για τη διεκδίκηση των ΒΑΕ για μας τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, έναν αγώνα που όλες οι άλλες δυνάμεις, πλην του ΚΚΕ, τον απεμπόλησαν, μας έχει δώσει μια ακόμα χρήσιμη εμπειρία.

Συνεπώς, μπορώ να πω με πλήρη επίγνωση ότι συμπράξεις που γίνονται την τελευταία στιγμή και μάλιστα με αφερέγγυες δυνάμεις όπως αυτή που έκανε, εν αγνοία της βάσης, η ηγεσία του ΔΗΚΚΙ με τον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τα συμφέροντα των εργαζομένων δεν υπηρετούν.

Αντίθετα, η μοναδική δύναμη που έχει δώσει δείγματα γραφής και με συνέπεια λόγων και έργων αγωνίζεται για το δυνάμωμα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος είναι το ΚΚΕ.

Γι' αυτό, λοιπόν, θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου αυτό το κόμμα στις βουλευτικές εκλογές, για να έχουμε ένα δυνατό σταθερό στήριγμα στους αναγκαίους αγώνες μας και μετά τις εκλογές».

Επίσης, με δήλωσή του, ο Γιάννης Λιβέρας, εργαζόμενος στον ΗΛΠΑΠ, προερχόμενος από το ΔΗΚΚΙ και τη συνδικαλιστική παράταξη ΔΗΣΕΚ, καλεί «όλους τους συναγωνιστές και φίλους σε αυτές τις εκλογές να στηρίξουν και να ψηφίσουν το ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ