Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ
Χαμένη ψήφος, η ψήφος των εργατών στο δικομματισμό

Στην επιχείρηση μετάλλου «ΝΟΕ» στον Ασπρόπυργο περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος και μίλησε σε συγκέντρωση των εργατών

Ο Δήμος Κουμπούρης
Ο Δήμος Κουμπούρης
Με τους μεταλλεργάτες της επιχείρησης μετάλλου «ΝΟΕ» στον Ασπρόπυργο βρέθηκε χτες ο Δήμος Κουμπούρης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην περιφέρεια Αττικής.

«Εχετε πλέον μεγάλη πείρα από την ίδια σας τη ζωή που όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύει για να βγάλετε τα ανάλογα συμπεράσματα» είπε μιλώντας στους εργαζόμενους ο Δ. Κουμπούρης. «Εχετε βιώσει την ίδια πολιτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που σας αναγκάζει να δουλεύετε από το πρωί ως το βράδυ για 600 - 700 ευρώ και ταυτόχρονα οι επιχειρηματίες να ανακοινώνουν αυξήσεις 200 και 300% στα κέρδη τους. Γι' αυτό όσο πιο χαμηλά βρεθεί ο δικομματισμός τόσο πιο μεγάλη θα είναι η δυνατότητα για τον κόσμο να παλέψει και να διεκδικήσει. Και το ΚΚΕ ζητάει την ψήφο των εργατών για να ενισχυθεί ακριβώς ένα τέτοιο λαϊκό κίνημα».

Αναφερόμενος ειδικότερα στα περί χαμένης ψήφου και το ενδεχόμενο ακυβερνησίας ξεκαθάρισε: «Το σύστημα θα φροντίσει ώστε να μην υπάρξει ακυβερνησία. Το θέμα όμως είναι τι κυβέρνηση θα υπάρξει και ποιου τα συμφέροντα θα στηρίξει. Το ΚΚΕ λέει, ότι χαμένη ψήφος θα είναι αν οι εργάτες στηρίξουν τα δύο κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατί αυτά στηρίζουν το σύστημα της πλουτοκρατίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ