Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέα μηνύματα αλληλεγγύης

Συνεχίζουν να καταφτάνουν στο ΚΚΕ μηνύματα αλληλεγγύης από αδελφά κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα, για τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές και τις δεκάδες απώλειες ανθρώπινων ζωών που προκάλεσε.

Η Εθνική Επιτροπή του ΚΚ ΗΠΑ, εκφράζοντας τη λύπη του κόμματος για την τραγωδία, σημειώνει ανάμεσα σε άλλα στο μήνυμά της: «Οι σύντροφοι του ΚΚ ΗΠΑ εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στα μέλη σας και τα συγχαίρουν για τις μεγάλες προσπάθειές τους να συνδράμουν τους πληγέντες, προσφέροντας συγκεκριμένη βοήθεια και συμβάλλοντας στην κατάσβεση των πυρκαγιών, όπως επίσης με τις συγκεκριμένες προτάσεις για άμεσα μέτρα αλλά και για βαθιές αλλαγές στη χώρα σας».

Το Κόμμα Σοσιαλιστικής Συμμαχίας Ρουμανίας, με επιστολή του Κονσταντίν Κρέτσου, αντιπροέδρου και υπεύθυνου Διεθνών Σχέσεων, σημειώνει: «Σας παρακαλούμε να διαβιβάσετε στον αδελφό ελληνικό λαό την αλληλεγγύη μας και τα συλλυπητήριά μας για τους νεκρούς που προκάλεσαν οι πυρκαγιές».

Από το Νέο Κομμουνιστικό Κόμμα Γιουγκοσλαβίας, ο ΓΓ Μπράνκο Κιτάνοβιτς σε μήνυμα του εκφράζει εκ μέρους του κόμματος του τη βαθιά συμπάθεια των μελών του, τονίζοντας ότι αυτές τις στιγμές είναι στο πλευρό των Ελλήνων.

  • Μήνυμα συμπαράστασης για τις καταστροφικές πυρκαγιές, τις ανθρώπινες απώλειες απέστειλε στην Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ) και τον ΓΓ της Γιώργο Μαυρίκο, η Οργάνωση Αφρικανικής Συνδικαλιστικής Ενότητας (OATUU), μέσω του ΓΓ της Χασάν Σουνμόνου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ