Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αιγάλεω διοργανώνει αύριο Σάββατο 1 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Ανδριανουπόλεως και Ελλης), εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια». Θα μιλήσει η Αννα Μπαλή, δημοσιογράφος.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αγ. Παρασκευής διοργανώνει την Κυριακή 2 Δεκέμβρη, στις 11 π.μ., στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Αγ. Ιωάννου 27), εκδήλωση με θέμα «Εξελίξεις στα Βαλκάνια και κίνδυνοι για τους λαούς της περιοχής». Θα μιλήσουν ο Αντώνης Κακαράς, αρχιπλοίαρχος ε.α., μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα και η Αννα Μπαλή, δημοσιογράφος.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αγ. Δημητρίου διοργανώνει τη Δευτέρα 3 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Δημαρχείο, εκδήλωση με θέμα «Οι νέες προσπάθειες αποσταθεροποίησης στα Βαλκάνια - Εξελίξεις σε Κόσσοβο και ΠΓΔΜ». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Πετρόπουλος, οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Καλλιθέας διοργανώνει την Τρίτη 11/12, στις 7.30 μ.μ., εκδήλωση στο Δημαρχείο Καλλιθέας, με θέμα: «Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή». Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, δημοσιογράφος και βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ