Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Με στόχο τη δυναμική εκκίνηση!

Η εμπειρία από παλιότερες οικονομικές εξορμήσεις είναι πολύτιμος βοηθός για την επιτυχία της πολιτικής μάχης που ξεκινούν οι κομμουνιστές
Η εμπειρία από παλιότερες οικονομικές εξορμήσεις είναι πολύτιμος βοηθός για την επιτυχία της πολιτικής μάχης που ξεκινούν οι κομμουνιστές
Πανέτοιμες να ξεκινήσουν δυναμικά τη μάχη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για το Δεκέμβρη και το Γενάρη, είναι οι Κομματικές Οργανώσεις όλης της χώρας, στοχεύοντας η δυναμικότητα της αυριανής πρώτης μέρας να μεταλαμπαδευτεί και να σηματοδοτήσει όλη τη διάρκεια αυτής της σημαντικής προσπάθειας για οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

Αυτή τη φορά, όπως σημειώνουν στελέχη από πολλές ΚΟ, η μάχη θα δοθεί με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία και αποφασιστικότητα από κάθε άλλη φορά, καθώς στη θετική εμπειρία που έχει συσσωρευτεί από προηγούμενες οικονομικές εξορμήσεις, προστίθεται και το θετικό και ελπιδοφόρο εκλογικό αποτέλεσμα που απηχεί το ανεβασμένο κύρος του ΚΚΕ μέσα στο λαό. Συμπληρώνουν ότι στόχος δεν μπορεί παρά να είναι το πλατύ πολιτικό άνοιγμα που υλοποιήθηκε προεκλογικά να επαναληφθεί και να συμπεριλάβει ακόμα περισσότερους ανθρώπους του μόχθου. Αλλωστε, όπως αναφέρουν, η φετινή εξόρμηση έχει την ιδιαιτερότητα να διεξάγεται εν μέσω του γιορτασμού των 90χρονων από τη Μεγάλη Σοσιαλιστική Οχτωβριανή Επανάσταση αλλά και από την ίδρυση του ΚΚΕ, γεγονός που πεισμώνει τα μέλη και τους φίλους του να δώσουν τη μάχη της εξόρμησης με μεγαλύτερη αυταπάρνηση προς τιμή αυτών των δύο σπουδαίων επετείων.

Στην ΚΟΑ, οι ρυθμοί των τελευταίων ημερών είναι πυρετώδεις. Η ΚΟΑ έχει ήδη αποφασίσει ποια Κομματική Οργάνωση θα καλέσει σε άμιλλα, ενώ έχει καθορίσει βραβεία για τους δύο συντρόφους που θα κατακτήσουν την πρωτιά σ' αυτή τη μάχη όχι μόνο από την άποψη των χρημάτων που θα συγκεντρώσουν, αλλά κυρίως από τον αριθμό των ανθρώπων στους οποίους απευθύνθηκαν. O στόχος είναι την πρώτη μέρα της εξόρμησης να καλυφθεί ποσοστό 25% του πλάνου της και προς τούτο έχουν κινητοποιηθεί όλες οι δυνάμεις της.


Ιδια εικόνα και στην ΚΟΠ που βάζει πλώρη για κάλυψη του 30% του πλάνου της την πρώτη μέρα. Στόχος εξαιρετικά φιλόδοξος που για να επιτευχθεί έχει σημάνει παγκινητοποίηση. Η ΚΟΠ στοχεύει σε ένα πλατύτατο άνοιγμα και επιδιώκει στο τέλος της εξόρμησης οι δυνάμεις της να έχουν συναντηθεί με περισσότερους από 12.000 ανθρώπους της πόλης και να έχουν συζητήσει μαζί τους για την ανάγκη της οικονομικής, συνεπώς και πολιτικής, ενίσχυσης του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ