Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΣΤΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ

Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ «ΡΙΣΚΟ»: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιλέγει με σαφή τρόπο να πορευθεί με τους δικούς του ανθρώπους. Με στελέχη τα οποία εμπιστεύεται, συγκροτώντας ένα κομματικό οργανικό σχήμα χωρίς διαφορετικές φωνές. Ετσι βλέπει όπως αποδεικνύεται την καθαρή εντολή που ζήτησε και πήρε στις 11 Νοεμβρίου... Η τακτική του αυτή όμως εμπεριέχει ένα μεγάλο ρίσκο» (ο Π. Σώκος στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ: «Η επιθυμία του κ. Αλαβάνου να διατηρήσει τη θέση του ως προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου των σεναρίων και των εκτιμήσεων που εκτιμούν ότι ο κ. Αλαβάνος "θέλει να αποδεσμευτεί από τη μιζέρια του μονοψήφιου ποσοστού του ΣΥΝ και σε μελλοντικές πολιτικές ανακατατάξεις να παίξει ηγετικό ρόλο σε ένα κεντροαριστερό σχήμα που να χωρά κομμάτι του ΠαΣοΚ, τον ΣΥΝ και μέλη των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ» (η Π. Μπίστικα στο ΒΗΜΑ).

Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΛΠΙΖΕΙ: «Εφόσον η διαδοχή Αλαβάνου συνδυαστεί με την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού (...) και την οριοθέτηση της κοινωνικής του εκπροσώπησης τότε είναι πολύ πιθανό ο ΣΥΝ να μετατραπεί σε μια ενδιαφέρουσα "θρυαλλίδα" γενικότερων ανακατατάξεων» (ο Σ. Κοτρώτσος στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΗ ΝΔ: «Ο κ. Παπανδρέου επιτέθηκε στη ΝΔ κατηγορώντας την ότι παραπαίει (...) για να προσθέσει ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι μέρος του προβλήματος του μεταπολιτευτικού συστήματος που έκλεισε τον κύκλο του» (ο Π. Τσούτσιας στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ