Τρίτη 9 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυβέρνηση, ΝΑΤΟ και ΕΕ δολοφονούν τους λαούς

  Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις δηλώσεις του Α. Τσοχατζόπουλου

Για ασύστολα ψεύδη και πρόκληση σε βάρος της νοημοσύνης του ελληνικού λαού, κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του που αφορά στις δηλώσεις του υπουργού Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με τις δηλώσεις του ο Ακης Τσοχατζόπουλος ψεύδεται ασύστολα και προκαλεί τη νοημοσύνη του λαού, ενώ δε διστάζει να κάνει το μαύρο άσπρο.

Πρώτα απ' όλα ο υπουργός Αμυνας έρχεται σε αντίθεση με όλους τους επιστήμονες, όταν χρησιμοποιεί το επιχείρημα ότι δεν υπήρχαν Ελληνες στρατιωτικοί στη Γιουγκοσλαβία τις ώρες της χρήσης πυρηνικών βομβών. Και έρχεται σε αντίθεση, γιατί είναι γνωστό ότι οι μεγάλες συνέπειες των βομβών δεν επέρχονται μόνο τη στιγμή της έκρηξης, αλλά ότι το ουράνιο μολύνει τη γη, το νερό και το πράσινο για εκατομμύρια χρόνια! Και τα λέει αυτά, τη στιγμή που ήδη υπάρχει Ελληνας στρατιωτικός με λευχαιμία, από τη Βοσνία, στην οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος "ξέχασε" να αναφερθεί.

Δεύτερο, προκαλεί, επειδή παριστάνει τον ανήξερο και στηρίζει (!) στις ΗΠΑ, όπως και στην ΕΕ, τις ελπίδες διερεύνησης του προβλήματος! Καλύπτει έτσι τους εγκληματίες των κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ που βομβάρδισαν τη Γιουγκοσλαβία, έχοντας πλήρη γνώση ότι οι βόμβες περιέχουν ουράνιο!!

Τρίτο, δε βρήκε κουβέντα συμπάθειας να πει για το μεγάλο θύμα, που είναι ο λαός της Γιουγκοσλαβίας (Σέρβοι και Κοσσοβάροι).

Τέταρτο, πήγε να καλύψει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψε υπέρ των βομβαρδισμών, ενώ ταυτόχρονα δεν είχε το κουράγιο να παραδεχτεί τις ευθύνες του, και του υπουργείου Αμυνας, που επί τόσο καιρό συγκαλύπτουν το γεγονός ότι Ελληνες στρατιωτικοί έχουν πληγεί από τη λευχαιμία!

Καμία εμπιστοσύνη δεν πρέπει να υπάρχει σε τούτη την κυβέρνηση. Μαζική πάλη χρειάζεται εναντίον της και εναντίον του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Αυτοί δολοφονούν τους λαούς!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ