Σάββατο 20 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο πόδι και οι Κομμουνιστές της Θεσσαλονίκης

  Υπόσχονται να υπερκαλύψουν τα πλάνα της  Εξόρμησης του «Ρ», όπως έκαναν και στην πρόσφατη Οικονομική Εξόρμηση

Η απήχηση που βρίσκουν το λαό της Θεσσαλονίκη οι Θέσεις και οι προτάσεις του ΚΚΕ, επιβεβαιώθηκε και με την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης. Η ΚΟΘ του ΚΚΕ υπερκάλυψε το πλάνο της φτάνοντας το 100,2%. Η πλατιά εξόρμηση στο λαό, και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους και τη νεολαία του νομού συνεχίζεται καθημερινά και πολύμορφα, ενώ σημαντικό σταθμό στη δράση της οργάνωσης θα αποτελέσει η πανεξόρμηση με τον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» στις 21 Γενάρη, όπου θα επιχειρηθεί ένα πλατύτατο άνοιγμα, ώστε να φτάσουν τα ντοκουμέντα του 16ου Συνεδρίου σε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο, σε χιλιάδες εργαζόμενους, αγρότες, υπάλληλους, συνταξιούχους, νεολαίους.

Ηδη οι οργανώσεις έχουν σχεδιάσει τη δουλιά της Κυριακής και έχουν οριστεί τα πλάνα διακίνησης, που χρεώνονται οι Αχτίδες και οι ΚΟΒ. Απομένει, την Κυριακή τα κομματικά μέλη να πάρουν υπό μάλης το «Ριζοσπάστη» και να βγουν στους δρόμους, τις γειτονιές, τα σπίτια, τα καφενεία, σε πόλεις και χωριά, σε στέκια νεολαίας.

Οι Οργανώσεις και τα κομματικά μέλη καλούνται να επιδείξουν ανάλογα αποτελέσματα με αυτά της οικονομικής εξόρμησης όπου έφτασαν τις περισσότερες Αχτίδες να έχουν υπερκαλύψει τα πλάνα τους, με τη σημαντική πάντα συμβολή των οπαδών και φίλων του Κόμματος.

Ετσι στις πρώτες Αχτίδες καταγράφονται: Εργατοϋπαλληλική με 112,9%, Περιαστική με 111,4%, Υγείας με 108,5%, Καλαμαριάς με 108,3%, Ανατολικής Υπαίθρου με 106%, Δυτικών Συνοικιών με 105,2%, Δήμου Θεσσαλονίκης με 95,6% και Πολίχνης Σταυρούπολης με 91%.

Από τις κλαδικές ΚΟΒ, η Οργάνωση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης υπερκάλυψε το πλάνο της σχεδόν κατά 50%, φτάνοντας το 149,1%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ