Σάββατο 20 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ
Στηρίζουν τις φιλειρηνικές κινητοποιήσεις

O Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ καταδικάζει, με ανακοίνωσή του, τη βαρβαρότητα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, «που για να υπερασπίσουν τα ιμπεριαλιστικά τους συμφέροντα, δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου και άλλα ραδιενεργά υλικά, στον έτσι κι αλλιώς βρώμικο πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας».

Ο Σύλλογος Σπουδαστών δηλώνει την απόφασή του να στηρίζει και να συμμετέχει στις φιλειρηνικές κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού και της νεολαίας.

Με αφορμή αυτές τις εξελίξεις ο Σύλλογος Σπουδαστών Ιδιωτικών Σχολών καλεί όλους τους σπουδαστές να καταθέσουν τα δικά τους έργα (σκίτσα, αφίσες, ζωγραφιές) στην εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα, με αντιπολεμικό χαρακτήρα. Τα έργα των σπουδαστών θα εκτεθούν πρώτα ανά σχολή και με την προοπτική μιας μεγάλης εκδήλωσης στις αρχές Φεβρουαρίου. Τα έργα θα παραδίδονται στους υπεύθυνους του Συλλόγου ανά σχολή: ΒΑΚΑΛΟ - Αλεξία Τάγκα, ΟΡΝΕΡΑΚΗ - Γιώργος Σαρρής, ARTES - Ολγα Παπαδάκου - Γιόρκα Κοκκίνη, TEGNOGRAPHIKO Νίκος Σαμαρτζίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ