Τετάρτη 19 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
Πλήττει βασικές αρχές της δημοκρατίας

Κίνηση κατά της ελευθερίας της έκφρασης και της ελεύθερης βούλησης χαρακτήρισε την κίνηση του υπουργού Δικαιοσύνης εναντίον του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ», ο δήμαρχος Δράμας Μαργαρίτης Τζίμας, με επιστολή του προς την εφημερίδα μας. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Δράμας, στην επιστολή του, αναφέρει:

«Με έκπληξη και αγανάκτηση, πληροφορηθήκαμε την κίνηση κατά της εφημερίδας σας από τον κ. Ε. Γιαννόπουλο. Πρόκειται για μια ολοφάνερη προσπάθεια φίμωσης της δυναμικής σας φωνής, που τόσες πολλές φορές πρωτοστάτησε στις διεκδικήσεις και τους αγώνες των λαϊκών τάξεων, που τόσο πολύ αγωνίζεται για τα δίκαια των πολιτών».

Και συνεχίζει ο δήμαρχος Δράμας: «Είναι μια ακόμη εμφανής κίνηση κατά της ελευθερίας της έκφρασης, της ελεύθερης βούλησης, της αγωνιστικής διεκδίκησης, είναι μια πράξη χαλιναγώγησης και ένα ακόμη βήμα στη δημιουργία κατευθυνόμενης και μονομερούς ενημέρωσης».

Κλείνοντας την επιστολή του τονίζει: «Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση και την έντονη αγανάκτησή μας σε τέτοιου είδους ενέργειες που πλήττουν βασικές αρχές της δημοκρατίας, καθώς και τη συμπαράστασή μας σε σας, που για μια ακόμη φορά βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ