Τετάρτη 19 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ανεπίδεκτοι

ΥΠ' ΑΤΜΟΝ πάλι οι αγρότες στη Θεσσαλία - και με το δίκιο τους ως συνήθως οι άνθρωποι.

Κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει και ο αέρας (και φέτος) στα μέρη εκείνα δε σηκώνει ...εκσυγχρονισμό, οπότε συνιστούμε στα μέλη της κυβέρνησης να τα ...αποφεύγουν.

Ευελπιστούμε ότι η κυβέρνηση σ' αυτήν την περίπτωση δε θα επιδείξει την ίδια λογική που επέδειξε με τους μαθητές. Δηλαδή, αυταρχισμός σε όρια ...χούντας.

Αλλωστε, πρέπει να έχουν διδαχθεί, πλέον, ότι τέτοια μέτρα δε φέρνουν κανένα αποτέλεσμα, αντίθετα, πεισμώνουν περισσότερο τον κόσμο.

ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΕ, μαθαίνουμε, ο Κ. Καραμανλής, μετά τις εξελίξεις της επιστροφής του Ζλάτκο Ζάχοβιτς στον Ολυμπιακό.

Οχι λόγω ...φιλάθλου ιδιότητας, βέβαια. Αλλα κάτι τέτοια βλέπει, και του αναπτερώνονται οι ελπίδες για την υπόθεση Αβραμόπουλου.

Με τη διαφορά, βέβαια, ότι ο Ζάχοβιτς είχε και ένα επίσημο συμβόλαιο, γεγονός που κάθε άλλο παρά ισχύει για τον δήμαρχο Αθηναίων.

Τα συμβόλαια που πιθανόν να έχει μόνο επίσημα δεν είναι και όσα υπάρχουν έχουν υπογραφεί ...κάτω από το τραπέζι.

ΤΟ ΜΕΤΡΟ θα χρησιμοποιεί για να μεταβαίνει από το Πεντάγωνο στο κέντρο της Αθήνας για Υπουργικά Συμβούλια και άλλα τέτοια, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ακης Τσοχατζόπουλος, όπως είδαμε και στα πλάνα των δελτίων ειδήσεων.

Προφανώς, θα έχει τους λόγους του ο Ακης να διαφημίζει τα έργα του Κώστα Λαλιώτη (ΠΑΣΟΚ είναι αυτό και οι «συμμαχίες» δίνουν και παίρνουν), αλλά πάλι ίσως να είχε την ανάγκη να χρησιμοποιήσει και το λεγόμενο ...πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο.

Οσο να 'ναι, όταν τα αεροπλάνα πέφτουν το ένα μετά το άλλο, σου δημιουργούνται ανασφάλειες...

Αναρωτιόμαστε, πάντως, ποιος ειδοποίησε τα τηλεοπτικά συνεργεία και ήταν παρόντα, όταν ο υπουργός χρησιμοποίησε το μετρό, σε μια δοκιμαστική διαδρομή του...

Λέτε, να δούμε και τον Κ. Λαλιώτη, να «οδηγεί» τανκ;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ