Σάββατο 5 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων:

  • Σήμερα, Σάββατο, θα γίνει η συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Αρτας του ΚΚΕ, στο κέντρο «Παρασκευάς», όπου θα παραστεί και θα μιλήσει μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση, που διοργανώνει σήμερα, στο Ομήρειο, στις 6 μ.μ., αφιερωμένη στην παιδεία. Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Ζώτος, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του Κόμματος. Το θέμα της ομιλίας του είναι: «Οι ταξικές πλευρές της λεγόμενης μεταρρύθμισης στην Παιδεία».
  • Η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ πραγματοποιεί σήμερα λαϊκό γλέντι, στο κέντρο «Μπάρμπα Θωμάς». Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστας Αλυσανδράκης.
  • Η Βορειοανατολική Αχτίδα τηςΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο Πεντέλης, σήμερα Σάββατο, στις 5 μ.μ., με ομιλητή τον Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση στο Γαλάτσι (Καραγιαννέικα), με ομιλητή τον Γιώργο Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Και οι δύο ομιλίες αφορούν τις πολιτικές εξελίξεις.
  • Αύριο, Κυριακή, η Οργάνωση Ανω Ιλισίων του ΚΚΕ, στη μνήμη μελών της που χάθηκαν (Ιωάννου Δαμιανός, Γιώργος Βόζαλης και Παπαδόπουλος Μήτσος), πραγματοποιεί πολιτικό μνημόσυνο, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Αλσούπολης - Καλογρέζας του ΚΚΕ διοργανώνουν πολιτική συγκέντρωση, τη Δευτέρα, 7/2, στις 18.30, στο «Παναιτώλιο» στην Αλσούπολη.
Στα Χανιά

Στα πλαίσια του προγράμματος δραστηριοτήτων που αποφάσισε και υλοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ομιλίες - περιοδείες:

  • Αύριο, Κυριακή, έχει προγραμματιστεί πανεξόρμηση στην πόλη και στα χωριά του Νομού Χανίων για τη διάδοση του «Ριζοσπάστη».
  • Τη Δευτέρα στις 7 π.μ.: Στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ (Μαργουνίου) θα μιλήσει στους εργαζόμενους ο Τηλέμαχος Δημουλάς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ