Σάββατο 5 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πάει η καρέκλα;

Το περιστατικό μάς το διηγήθηκε υπουργός, ο οποίος ήταν παρών φυσικά στο χτεσινό Υπουργικό Συμβούλιο (επομένως, αν θέλει να κάνει μήνυση σε κάποιον ο κ. Γιαννόπουλος ας διεξαγάγει... έρευνα για να τον ανακαλύψει).

Ο πρωθυπουργός μόλις είχε ολοκληρώσει την τοποθέτησή του, «σας άκουσα όλους και αποφάσισα, εκλογές στις 9 Απρίλη», είπε. Εκείνη τη στιγμή... σχεδόν όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου σηκώθηκαν όρθια και χειροκρότησαν τον Κ. Σημίτη. Ολοι εκτός ενός. Εκτός από τον κ. Γιαννόπουλο. Σε αντίθεση με τους συναδέλφους του, ο υπουργός Δικαιοσύνης παρέμεινε καθήμενος, κάπως αποσβολωμένος, και αφότου κόπασε κάπως ο θόρυβος των χειροκροτημάτων, ακούστηκε να ψελλίζει, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Δηλαδή, εμένα τώρα θα με αντικαταστήσετε από υπουργό Δικαιοσύνης;»!

Οπως μας διαβεβαίωσε συνάδελφός του, επικράτησε γενική θυμηδία, ουδείς του απάντησε του κ. υπουργού και η συνεδρίαση συνεχίστηκε.

Σε ό,τι μας αφορά, κατανοούμε πλήρως τους λόγους που κάνουν τον κ. Γιαννόπουλο να ανησυχεί για την απώλεια της καρέκλας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ