Σάββατο 5 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ

Αρχίζει σήμερα το πρωί η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φιλαδελφίας και Βρυούλων στην Καισαριανή (Στάση Σχολεία). Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 10 πμ και θα ολοκληρωθούν στις 3 μμ.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου θα είναι οι τρέχουσες εξελίξεις στα Βαλκάνια και το Σύμφωνο Σταθερότητας, οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στο Ελσίνκι, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Αιγαίο, η Νέα Δομή του ΝΑΤΟ, τα εξοπλιστικά προγράμματα, ο μισθοφορικός στρατός, τα καθήκοντα του φιλειρηνικού κινήματος, το Παγκόσμιο Συνέδριο Ειρήνης που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Μάη, το Δεκαήμερο Ειρήνης, καθώς και τα οργανωτικά και οικονομικά ζητήματα της ΕΕΔΥΕ.

Η ΕΕΔΥΕ, με Δελτίο Τύπου της, καλεί όλα τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και τα προεδρεία των Επιτροπών Ειρήνης απ' όλη τη χώρα, να πάρουν μέρος στη συνεδρίαση. Επίσης, αναφέρεται ότι τις εργασίες μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ