Σάββατο 5 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΑΕ»
Απογοήτευση από τις καθυστερήσεις

Με ευθύνη της κυβέρνησης σημειώνονται καθυστερήσεις στη λειτουργία της δημόσιας επιχείρησης «Ενδύματα Τριγώνου ΑΕ» στην περιοχή του Εβρου, παρά το γεγονός ότι η λειτουργία της θα ανακουφίσει την περιοχή.

Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από την απάντηση που έδωσε χτες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αποστολάκης στη σχετική Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρου Παναγιώτου, λέγοντας ότι η επιχείρηση (στης οποίας το μετοχικό κεφάλαιο συμμετέχει θυγατρική της ΕΒΟ και δήμοι της περιοχής) δε λειτούργησε λόγω καθυστέρησης της χρηματοδότησης από την πλευρά των Δήμων, σημειώνοντας ότι το ΥΕΘΑ θα παρέμβει στο υπουργείο Ανάπτυξης προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιο λειτουργίας.

Ανταπαντώντας ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Παναγιώτου, σημείωσε πως «η καθυστέρηση της λειτουργίας δημιουργεί απογοήτευση και αν δεν προχωρήσει η υλοποίηση της απόφασης θα οδηγηθεί σε παραπέρα εγκατάλειψη και ερήμωση της περιοχής. Αρκεί να σας αναφέρω ότι σήμερα ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν στα σχολεία είναι μόλις 210». Αναφερόμενος στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας τόνισε πως «πρέπει να πάρετε πρόσθετα μέτρα, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση της λειτουργίας της επιχείρησης "Ενδύματα Τριγώνου ΑΕ" που θα εξασφαλίσει απασχόληση και εισόδημα σε 120 περίπου εργαζόμενους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ