Τρίτη 21 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΝΔΡΟΜΙΔΑ
Βαδίζουμε δίπλα στο ΚΚΕ για να δυναμώσει η φωνή μας

Ονομάζομαι Ανδρομιδά Χρυσούλα. Κατοικώ στο Πέραμα και είμαι συμβασιούχος σχολική καθαρίστρια πάνω από δυο δεκαετίες!

Από εδώ, από τις εργατογειτονιές του Πειραιά, καλώ όλους τους εργαζόμενους να βαδίσουμε δίπλα στο ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που τις αγωνίες μας και τα βάσανά μας τα κάνει οργάνωση και διεκδίκηση, για να δυναμώσει η φωνή μας στον δρόμο του αγώνα, εκεί που ανατρέπονται όλες οι αποφάσεις.

Και σας το λέω εγώ, που για μεγάλο διάστημα δεν έπαιρνα θέση στα πράγματα, κοιτούσα τη δουλειά μου, την οικογένειά μου, μέχρι που η πίεση της ανασφάλειας, της δουλειάς σε ομηρία με 10μηνες συμβάσεις, της ακρίβειας και όλων των προβλημάτων που μας έχουν φορτώσει, έγιναν θηλιά στον λαιμό της οικογένειάς μου.

Ετσι βρέθηκα με τους κομμουνιστές στο σωματείο μας, να διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες δουλειάς, καλύτερους μισθούς, καλύτερη ζωή.

Ετσι βρέθηκαν οι κομμουνιστές δίπλα μου όταν τα «κοράκια» πήγαν να αρπάξουν το σπίτι μου, και οργανωμένα απέτρεψαν τον πλειστηριασμό, σπάζοντας τον φόβο και την ενοχή ότι κάτι δεν κάναμε καλά εγώ και η οικογένειά μου.

Ετσι σπάει ο φόβος, έτσι γεννιέται η ΕΛΠΙΔΑ!

Καλώ όλες τις καθαρίστριες και τους εργαζόμενους να ψηφίσουν αυτούς που στάθηκαν δίπλα τους σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα με αγώνα και συνέπεια, ανοίγοντας την προοπτική για μια καλύτερη ζωή, με αξιοπρέπεια.

ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Να κοκκινίσουν οι κάλπες!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ