Τρίτη 21 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ
Να μη χαθεί ούτε μία κόκκινη ψήφος

Σε πλήρη κινητοποίηση είναι οι Οργανώσεις του ΚΚΕ ώστε να μη χαθεί ούτε μία ψήφος από τους ετεροδημότες. Το ΚΚΕ τούς καλεί να οργανώσουν με κάθε μέσο τη μετακίνησή τους και να πάρουν όλα τα απαραίτητα πρακτικά μέτρα (άδειες, εξασφάλιση εισιτηρίων, ομαδικές μετακινήσεις) για να φτάσουν μέχρι το εκλογικό κέντρο και να στηρίξουν μαζικά το Κόμμα.

Υπενθυμίζεται ότι ως ετεροδημότες, στον τόπο διαμονής τους (και ΟΧΙ στον δήμο στους βασικούς εκλογικούς καταλόγους του οποίου είναι εγγεγραμμένοι), ψηφίζουν όσοι ολοκλήρωσαν τη διαδικασία εγγραφής τους στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών μέχρι τις 30 Απρίλη. Για κάθε πληροφορία και βοήθεια, οι ετεροδημότες μπορούν να επικοινωνούν με την Επιτροπή Ετεροδημοτών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ (Αχαρνών 241) καθημερινά στα τηλέφωνα 210.5282.535 και 210.5282.637, ώρες 9 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 9 μ.μ.

Θυμίζουμε ότι για να μην υπάρχουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, αυτοί που ζήτησαν να ψηφίσουν ως ετεροδημότες (ή να διαγραφούν από ετεροδημότες), όσοι είχαν κάνει εκλογική μεταδημότευση στις προηγούμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν εγκαίρως πού ψηφίζουν, στην ιστοσελίδαhttps://mpp.ypes.gov.grτου υπουργείου Εσωτερικών.

Με λεωφορεία και άλλα μεταφορικά μέσα μετακινούνται προς τον τόπο που ψηφίζουν εκλογείς από μια σειρά περιοχές της χώρας, μεταξύ άλλων προς:

  • Αθήνα - Λαμία - Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Σέρρες.
  • Αθήνα - Πάτρα - Αγρίνιο - Αρτα - Ηγουμενίτσα - Γιάνεννα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ