Τρίτη 21 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη

- Στις 11.30 π.μ. συγκέντρωση στην Κατούνα (καφέ Δημήτρη Μπουρμπούλη). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη

- Στις 7 μ.μ. η ΤΟ ΕΒΕ, στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας (Κλεισθένους 15, Αθήνα). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ του ΚΚΕ στην ΠΕΚΑΜ διοργανώνει συζήτηση με τον Νίκο Αμπατιέλο, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και βουλευτή, στο Μουσείο ΠΕΚΑΜ (Αγ. Ασωμάτων 31, Θησείο).

- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Βύρωνα του ΚΚΕ καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Ο Υμηττός εκπέμπει SOS! Με το ΚΚΕ αγωνιζόμαστε για μέτρα προστασίας τώρα! Ενάντια στην εγκληματική πολιτική ΕΕ - κυβερνήσεων!». Θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Γείτονας, μέλος του ΤΓ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, και ο Γιώργος Βρεττάκης, δασολόγος.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αμαρουσίου καλεί σε σύσκεψη στο καφενείο - ρακάδικο «Η Κρήτη» (Αγίας Ελεούσης 105, Μαρούσι). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Κατασκευών Λάρισας καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ 4ου Διαμερίσματος Λάρισας καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στο ΚΑΠΗ του Αβέρωφ, με ομιλητή τον Πέτρο Κρίκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στις Φυτείες (καφέ Παλιγιώργου) θα μιλήσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης.

- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση της ΤΕ Ηλείας στα Σαβάλια. Θα μιλήσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ