Τρίτη 15 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μυστική συνάντηση

Στα κρυφά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη, διαβαλκανική συνάντηση αξιωματούχων που απασχολούνται με την καταπολέμηση των ναρκωτικών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Προξενείο των ΗΠΑ και οργανώθηκε από τις αμερικανικές υπηρεσίες. Συζητήθηκε το διαρκώς ογκούμενο πρόβλημα των ναρκωτικών στην περιοχή, καθώς και η εξάπλωση του οργανωμένου εγκλήματος. Εγκαινιάστηκαν δίαυλοι επικοινωνίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας που «αποκάλυψε» τη συνάντηση, στο τραπέζι των συζητήσεων συμμετείχαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., της Ελληνικής Τελωνειακής Υπηρεσίας, του Ελληνικού Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, της βουλγαρικής Εθνικής Υπηρεσίας για την Καταπολέμηση του Οργανωμένου Εγκλήματος και της Εθνικής Αστυνομίας της ΠΓΔΜ. Επικεφαλής της συνάντησης ήταν αξιωματούχοι του γραφείου της αμερικανικής υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών που στεγάζεται στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Οι Αμερικανοί λοιπόν αφού έλυσαν με επιτυχία το πρόβλημα των ναρκωτικών και κατάφεραν να καταστείλουν το οργανωμένο έγκλημα στη χώρα τους, δίνουν τα φώτα τους και στους τριτοκοσμικούς Βαλκάνιους.

Μήπως θα έπρεπε να υποψιαστούμε λίγο περισσότερο; Μήπως;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ