Τρίτη 15 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι άνθρωποι της Τέχνης στέκονται δίπλα μας

Σήμερα η παράσταση - συμπαράσταση στο «Ρ» στο θέατρο «Αλίκη»

Ο διωκόμενος «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» γνωρίζει ένα πρωτοφανές κύμα αλληλεγγύης. Εκδηλώσεις όμως σαν την αποψινή, με την έμπρακτη συμπαράσταση ανθρώπων της Τέχνης, δίνουν μια ξεχωριστή διάσταση, στην ασπίδα προστασίας που έχει στηθεί γύρω από την εφημερίδα της εργατικής τάξης.

Συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη 15 Φλεβάρη, στις 8 το βράδυ, στην εκδήλωση στο θέατρο «Αλίκη», θα παρευρεθεί και θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα ακολουθήσει η παράσταση της επίκαιρης κωμωδίας του Σπύρου Νικολετάτου «Εδώ γίνεται της... Σοφοκλέους», με τον ΚώσταΒουτσά, ο οποίος ευγενικά προσφέρθηκε να βοηθήσει στη μεγάλη υπόθεση της υπεράσπισης της ελευθερίας του Τύπου. Η είσοδος θα γίνεται αυστηρά με προσκλήσεις.

Ο Κώστας Βουτσάς με δήλωσή του, εκδήλωσε την επιθυμία του να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί το ΚΚΕ στις εκλογές. «Είναι ένας τρόπος συμπόρευσης, μια πολιτική στάση» -είπε σε επικοινωνία μας ο Κώστας Βουτσάς. «Πιστεύω ότι πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ για να υπάρχει αντίσταση. Είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κινητοποιήσει τον κόσμο, τους εργάτες, τους αγρότες, όλους όσοι αδικούνται από την εκάστοτε πολιτική. Με ισχυρό ΚΚΕ, η όποια εξουσία μπορεί να σκεφτεί διαφορετικά τα πράγματα. Θα βρει αντίσταση και θα δυσκολευτεί στα σχέδιά της».

Υπενθυμίζουμε ότι η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κώστα Βουτσά, σκηνικά Μανόλη Μαριδάκη και μουσική επιλογή Σπύρου Νικολετάτου. Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Αβα Γαλανοπούλου, Ελενα Τζαβαλιά, Θεοδώρα Βουτσά, Γιώτα Κουτσουδάκη, Σίλας Σεραφείμ, Δημήτρης Βασιλειάδης, Στηβ Ντούζος. Ο βιομήχανος Κώστας Μπάρνης έχει προβλήματα με τη γυναίκα του, την κόρη του, τον υπάλληλό του, την υπηρέτριά του, το γαμπρό του, του κλέβουν τις ανώνυμες μετοχές του, τους κωδικούς. Με λίγα λόγια η ζωή του γίνεται Σοφοκλέους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ