Τετάρτη 29 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Ομιλίες υποψήφιων ευρωβουλευτών

Σήμερα, Τετάρτη

- Στη 1.30 μ.μ. σε σύσκεψη της ΤΟ ΑΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ στην αίθουσα ΔΙΑΛ 2 του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά.

- Στις 7.30 μ.μ., στις 40 Εκκλησιές (στάση Παύλου Μελά), με τον Βασίλη Τομπουλίδη.

- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Καισαριανής του ΚΚΕ, στο Σκοπευτήριο Καισαριανής (μπροστά από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης.

- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Ζωγράφου του ΚΚΕ, στην πλατεία Τερζάκη. Θα μιλήσουν ο Θοδωρής Κωτσαντής, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, και η Ιωάννα Κολοβού.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Κορωπίου, στην πλατεία Αγάλματος, στο Κορωπί. Θα μιλήσει ο Γιώργος Στεφανάκης.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Παπάγου - Χολαργού, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσουν ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Ταύρου του ΚΚΕ, στον Πεζόδρομο 3ου Δημοτικού Ταύρου. Θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη.

Αύριο, Πέμπτη

- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Νίκαιας - Ρέντη και Κορυδαλλού, στην πλατεία Ελευθερίας, στον Κορυδαλλό. Θα μιλήσουν ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Αττικής, και η Δήμητρα Σταματέλου.

- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Πετραλώνων, στην πλατεία Μερκούρη. Θα μιλήσουν η Κατερίνα Γεράκη και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Αμπελοκήπων Αθήνας, στα Κουντουριώτικα (Γεροστάθη και Πιτάνης), στους Αμπελόκηπους. Θα μιλήσουν η Χριστίνα Σκαλούμπακα και η Ιωάννα Κολοβού.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Περάματος, στην πλατεία Ηρώων. Θα μιλήσουν ο Κώστας Παπαδάκης και ο Μάρκος Μπεκρής.

- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Αιγάλεω, στην πλατεία Εσταυρωμένου (σταθμός μετρό «Αιγάλεω»). Θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, και ο Γιώργος Στεφανάκης.

- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Αμαρουσίου, στην πλατεία Ευτέρπης (σταθμός ΗΣΑΠ «Μαρούσι»). Θα μιλήσουν η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής Β' Τομέα του ΚΚΕ, και ο Κώστας Γουλιάμος.

- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων, στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ (Τριπόλεως και Αγ. Αναργύρων). Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου.

- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Ιλίου του ΚΚΕ, στην κεντρική πλατεία Ιλίου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ