Τετάρτη 29 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Τις αξίες και την Ιστορία ο λαός δεν τις χαρίζει για προεκλογικό εμπόριο!

Σε δήλωσή του από την Ηλεία, όπου περιόδευσε χτες, ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, με αφορμή και τη σημερινή παρουσία του Στ. Κασσελάκη στον νομό και την προαναγγελία της επίσκεψής του στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα, τόνισε:

«Οι εργαζόμενοι και ο λαός έχουν πλέον πείρα από τέτοιου είδους παιχνίδια και από το εμπόριο και την καπηλεία της Ιστορίας και των αγώνων του λαού μας, που οργανώνουν κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που προωθούν την αντιλαϊκή πολιτική και τις κατευθύνσεις της ΕΕ, ως συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση της αντιλαϊκής διακυβέρνησης της ΝΔ.

Θυμάται πολύ καλά ο λαός μας την πρώτη μέρα διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα, προκατόχου του κ. Κασσελάκη, με την επίσκεψή του, ως πρωθυπουργός, στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Θυμάται τι ακολούθησε αυτήν την κίνηση, με το 3ο μνημόνιο που ψήφισαν από κοινού ΝΔ, ΠΑΣΟΚ τότε, με την εμβάθυνση των σχέσεων με τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, τους δολοφόνους των λαών όπου Γης, εν συνεχεία.

Σήμερα, έρχεται ο κ. Κασσελάκης, που αφού το κόμμα του προώθησε την πολιτική, οικονομική και στρατιωτική συνεργασία με το κράτος - κατακτητή Ισραήλ, που επιβάλλει τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, και αφού για 4 χρόνια άφησε στα αζήτητα την απόφαση της Βουλής για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος, στάση που συνεχίζει και η ΝΔ, να κάνει λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, επίσκεψη στην Παλαιστίνη. Ντράπηκε και η ντροπή!

Ανάλογα προεκλογικά τρικ ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Αμαλιάδα, όπου ανακοίνωσε επίσκεψη στο Μουσείο του κομμουνιστή ήρωα Νίκου Μπελογιάννη επιχειρώντας να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ στη στήριξη και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών και πολέμων ΕΕ, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, την εμπλοκή της χώρας μας και τη στήριξη των μεγάλων συμφερόντων, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίζει το ΝΑΤΟ "Ιερή Συμμαχία"!

Πρόκειται για στάση που καμιά σχέση δεν έχει με τη θυσία του κομμουνιστή - ήρωα Νίκου Μπελογιάννη και των συντρόφων του. Τις αξίες και την Ιστορία ο λαός δεν τις χαρίζει για το προεκλογικό εμπόριο της αντιλαϊκής πολιτικής κανενός! Στις 9 Ιούνη δίνουμε απάντηση με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μαχητικά για ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ στις 9 Ιούνη!(2024-06-06 00:00:00.0)
Επιδεικνύει καθημερινά την αντιλαϊκή του ατζέντα(2024-06-05 00:00:00.0)
Στις 10 Ιούνη να χαμογελάει ο λαός, με νέα δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία(2024-06-01 00:00:00.0)
Αποχώρηση Σταθάκη με ανησυχίες ...για το αστικό πολιτικό σύστημα(2023-11-09 00:00:00.0)
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ(2022-03-30 00:00:00.0)
Μπαγαπόντης(2014-10-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ