Τετάρτη 5 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΤ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Επιδεικνύει καθημερινά την αντιλαϊκή του ατζέντα

Τον καημό ότι η Ελλάδα δεν έχει συγκλίνει επί δεκαετίες με την Ευρωπαϊκή Ενωση εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κασσελάκης, σε συνέντευξή του χτες. Βέβαια, αυτό όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά αντίθετα αυτή η σύγκλιση είναι που έχει οδηγήσει τα λαϊκά νοικοκυριά στην απόγνωση με την ακρίβεια, τους φόρους και τα διαρκή μνημόνια. Ο Κασσελάκης μόστραρε και πάλι την ειλικρίνειά του, επειδή ...παρουσίασε την αμύθητη περιουσία του. Επιπλέον, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι η πρόσφατη επίσκεψή του στην Παλαιστίνη ήταν απλά για να φτιάξει ένα ντροπιαστικό προεκλογικό ντεκόρ, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος αναγνώρισαν τη γενοκτονία από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ ως «δικαίωμα στην αυτοάμυνα»...

Ο Κασσελάκης επέμεινε στον χαρακτηρισμό του ΝΑΤΟ ως «ισχυρής αμυντικής συμμαχίας», αποσιωπώντας τους πολέμους που έσπειρε σε μια σειρά από ζώνες, από τη Γιουγκοσλαβία έως τη Μέση Ανατολή, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τάχα θέμα να μη στέλνει η λυκοσυμμαχία, κεντρικά, όπλα στην Ουκρανία, αλλά «αν θέλουν οι ΗΠΑ να το κάνουν μόνες τους».

Αποσιώπησε, δηλαδή, σε άλλη μια προσπάθεια «ξεπλύματος» της ΕΕ ως ένωσης πολέμου, ότι και ευρωπαϊκά κράτη, όπως οι Γαλλία, Γερμανία, Τσεχία, στέλνουν όπλα, και μάλιστα πρωτοστατούν σε αυτήν την υπόθεση. Εκανε, επίσης, γαργάρα ότι και η Ελλάδα στέλνει όλο αυτό το διάστημα όπλα, ενώ φορτία και στρατεύματα του ευρωΝΑΤΟικού άξονα φεύγουν για τη συνοριογραμμή με τη Ρωσία και την Ουκρανία μέσα από λιμάνια όπως η Θεσσαλονίκη και η Αλεξανδρούπολη, η αξιοποίηση των οποίων για τέτοια σχέδια άρχισε από τους Αμερικανούς επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ