Τετάρτη 5 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Να δυναμώσουν οι αγώνες για το μέλλον των παιδιών μας

Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης, δημοσιογράφος

Ο λαός της χώρας έχει πλέον καταλάβει ότι πρέπει να δυναμώσουν οι αγώνες για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Εχει καταλάβει ότι στις ερχόμενες ευρωεκλογές πρέπει να στηρίξει το ΚΚΕ.

Εχει καταλάβει ποιος κάνει πραγματική αντιπολίτευση για τα συμφέροντα των πολλών.

Εχει καταλάβει τον ρόλο τον σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων, που κυριολεκτικά τον οδήγησαν σε τραγικά αδιέξοδα όλα αυτά τα χρόνια.

Εχει καταλάβει στο πετσί του τι σημαίνει ευρωενωσιακή «πράσινη - δίκαιη μετάβαση» των μεγάλων καπιταλιστικών ομίλων και των συμφερόντων, ειδικά εδώ στη Δυτική Μακεδονία, που ζει τις άγριες συνέπειές της.

Εχει καταλάβει ποιοι προκαλούν τους απάνθρωπους πολέμους, ποιοι υποκρίνονται ότι δήθεν είναι προοδευτικοί, την ώρα που ονομάζουν «ιερή συμμαχία» το ΝΑΤΟ των ιμπεριαλιστών και του αιματοκυλίσματος των λαών της Γης.

Εχει καταλάβει πλήρως τον ρόλο των κομματαρχών που υποτάσσονται χωρίς πολλά πολλά στο κεφάλαιο και «δεν δαιμονοποιούν τη λέξη»...

Εχει καταλάβει εκείνους που κάνουν γαργάρα την ενεργειακή συμφωνία της Αλεξανδρούπολης με τους Αμερικάνους, μετατρέποντας την περιοχή εκείνη σε στρατιωτικό προπύργιο των ΗΠΑ, κάνοντας τους ανήξερους για το ότι στα χρόνια της «προοδευτικής» διακυβέρνησής τους έπεσαν οι υπογραφές.

Εχει καταλάβει όλους τους «προοδευτικούς» ευρωβουλευτές που ψήφισαν στις Βρυξέλλες τη νέα ΚΑΠ και μετά έχυναν κροκοδείλια δάκρυα για τους αγρότες...

Εχει καταλάβει την υποκρισία από αυτούς που πούλησαν τον ΟΣΕ «για ένα κουστούμ στο γιουσουρούμ» στα χρόνια της «πρώτη φορά αριστεράς»...

Εχει καταλάβει καλά αυτούς που μιλούν χωρίς τσίπα για μια καλύτερη, δήθεν, Ευρωπαϊκή Ενωση, κάνοντας πλάτες στο σάπιο και προσπαθώντας ουσιαστικά να δημιουργήσουν σύγχυση.

Πρέπει να παραδεχτούμε πως το ΚΚΕ είναι μια δύναμη με σταθερές απόψεις και στάση σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν εμάς την πλειοψηφία, τα θύματα ενός βάρβαρου, απάνθρωπου συστήματος, που μας εμποδίζει να βαδίζουμε, μας εμποδίζει να ζήσουμε όπως μας αξίζει.

Στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου πηγαίνουμε στις κάλπες, ψηφίζουμε ΚΚΕ και να είστε σίγουροι πως η φωνή μας θα δυναμώσει!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ