Τετάρτη 5 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Το μόνο κόμμα που αταλάντευτα λέει όχι σε όλα τα ναρκωτικά

Αννα Λεωτσάκου, πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ «ΝΟΣΤΟΣ»

Στηρίζω ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που αταλάντευτα λέει όχι σε όλα τα ναρκωτικά. Γιατί λέει την αλήθεια και εξετάζει το πρόβλημα των εξαρτήσεων ως κοινωνικό πρόβλημα, μπαίνοντας μπροστά στους αγώνες της νεολαίας μας για ζωή ολόκληρη και όχι σε δόσεις.

Στηρίζω ΚΚΕ γιατί δεν υπήρξε αγώνας απέναντι στο σχέδιο διάλυσης της Ψυχικής Υγείας και της Απεξάρτησης που να μην μπήκαν οι κομμουνιστές μπροστά για την υπεράσπιση του δικαιώματος των παιδιών μας στην ψυχική φροντίδα. Στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στους συλλόγους γίναμε όλοι μαζί μια γροθιά απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε από την κυβέρνηση, με την ανοχή των κομμάτων που είτε ανοιχτά είτε καλυμμένα στηρίζουν την πολιτική της υποκατάστασης, της λεγόμενης μείωσης της βλάβης και αντιμετωπίζουν την εξάρτηση ως «ανίατη νόσο».

Στηρίζω ΚΚΕ στις ευρωεκλογές γιατί είναι το μόνο κόμμα που μέσα στα ευρωπαϊκά όργανα που λαμβάνονται οι πιο αντιδραστικές αποφάσεις για την απεξάρτηση, που οδήγησαν από την υποχρηματοδότηση μέχρι το σημερινό σχέδιο διάλυσης του ΚΕΘΕΑ και των «στεγνών» προγραμμάτων, δεν μάσησε τα λόγια του και αποκάλυψε την πολιτική του κόστους - οφέλους που κρύβεται πίσω από τα όμορφα λόγια. Στηρίζω ΚΚΕ κυρίως γιατί η πορεία μου μέσα στο ΚΕΘΕΑ μού δίδαξε την πίστη στη συλλογικότητα, στη συνειδητή παρέμβαση στις εξελίξεις, την πίστη μου στον άνθρωπο να αλλάζει τον εαυτό του και την κοινωνία προς το καλύτερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ