Τετάρτη 5 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Αποκρουστική αντιπαράθεση για τις αμύθητες περιουσίες τους

Συνεχίζουν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ την αποπροσανατολιστική τους κοκορομαχία λίγες μέρες πριν από την κάλπη, αυτήν τη φορά σχετικά με τις αμύθητες περιουσίες και τα «πόθεν έσχες» των Μητσοτάκη - Κασσελάκη. Στο θέμα αναφέρθηκε ύστερα από ερώτηση και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στη συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γ. Κουβαρά (βλέπε διπλανή σελίδα).

Αυτό που παρακολουθούν τις τελευταίες μέρες εκατομμύρια νοικοκυριά, που δεν μπορούν να βγάλουν τον μήνα, είναι κυριολεκτικά αποκρουστικό. Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προχτές, από τη Θεσσαλονίκη, παρουσίασε την περιουσιακή του κατάσταση. Οπως προκύπτει, στο τέλος του 2023 είχε εισοδήματα 2 εκατ. δολαρίων, καταθέσεις περίπου 22.000 δολαρίων, δανειακές υποχρεώσεις και οφειλές περί τα 1,8 εκατ. δολάρια, επενδυτικά προϊόντα αξίας 3 εκατ. δολαρίων, 3 ακίνητα και 2 οχήματα.

Ολα αυτά υποστήριξε ότι τα έβγαλε με τον ...ιδρώτα του, σε αντίθεση με την περιουσία του Κυρ. Μητσοτάκη (39 ακίνητα, 1,94 εκατ. ευρώ εισόδημα, 2 εκατ. ευρώ καταθέσεις κ.λπ.), για την οποία αναρωτήθηκε πώς την απέκτησε, καλώντας τον πρωθυπουργό να την παρουσιάσει επακριβώς πριν από τις ευρωεκλογές. Από τη ΝΔ αντιτείνουν ότι τα «πόθεν έσχες» Μητσοτάκη ελέγχονται εδώ και 20 χρόνια από μια σειρά κυβερνήσεων διαφορετικών αποχρώσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ