Τετάρτη 5 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ
Στο Λασίθι και σε όλη την Κρήτη μία είναι η επιλογή, ΚΚΕ ακόμα πιο ψηλά!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/6 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου, με ομιλητή τον Σάββα Βασιλειάδη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν και απηύθυναν κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη οι: Γιώργος Μανουσάκης, νοσηλευτής, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου (ΓΝΑΝ), η Μαρία Καραδήμου, εκπαιδευτικός, Μηχανολόγος Μηχανικός, γενική γραμματέας της ΕΛΜΕ Λασιθίου, και ο Δαμιανός Χαλκιαδάκης, φαρμακοποιός, πρώην πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ.

Ο Σάββας Βασιλειάδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν χάνουμε ούτε λεπτό. Τώρα είναι η ώρα της μάχης, της αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ. Ενα πιο δυνατό ΚΚΕ που θα γίνει δύναμη στα χέρια των εργαζομένων, των επαγγελματιών, της αγροτιάς, της νεολαίας!

(...) Αν δεν αξιοποιήσουμε αυτό το όπλο, την ψήφο δηλαδή στο ΚΚΕ, τότε δίνουμε άλλοθι στον Μητσοτάκη με το 41% να συνεχίσει με φόρα τη βάρβαρη πολιτική του, δίνουμε άλλοθι στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει προσυπογράψει και εφαρμόσει όλες τις πολιτικές που σφίγγουν τη θηλιά στον λαιμό του λαού μας, ξεπλένουμε το ΠΑΣΟΚ για τις διαχρονικές τεράστιες ευθύνες που έχει. Αλλά και τη ΝΕΑΡ, ούτε νέα ούτε αριστερά είναι. Είναι οι παλιοί υπουργοί της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, που έκλεψαν 37 δισ. από τον λαό για το πλεόνασμα, που κατήργησαν τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, έφεραν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που απογείωσαν τη συνεργασία με το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ και μετέτρεψαν τη χώρα μας σε μια απέραντη αμερικανική βάση. Και από πάνω μας φόρτωσαν και τους Κασσελάκηδες. (...)


Την επόμενη μέρα των εκλογών μόνο το ΚΚΕ θα είναι εκεί μαζί με τον λαό που στενάζει. Με πολύ υψηλότερα ποσοστά μέσα εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις και κυρίως στους δρόμους του αγώνα, εκεί που ανατρέπονται ή μένουν στα χαρτιά. Γιατί τα υψηλά ποσοστά του ΚΚΕ ξέρει ο λαός μας ότι μπορούν και να κόψουν τον βήχα και να φέρουν πανικό στην κυβέρνηση και τα αστικά επιτελεία.

Και αυτό το ξέρουν καλά εδώ στο Λασίθι:

Οι υγειονομικοί που δίνουν μάχη για να συνεχίσουν να κρατούν όρθια τα νοσοκομεία, εν μέσω "εντέλλεσθε", υποστελέχωσης, εξαντλητικών ωραρίων και συνθηκών εργασίας, υπερεφημέρευσης, και στον πολύμηνο αγώνα τους έχουν βρει δίπλα τους μόνο το ΚΚΕ.

Το ξέρουν καλά επίσης και όλοι οι Λασιθιώτες που βλέπουν να προωθείται η δήθεν "πράσινη ανάπτυξη", από την οποία ήδη έχουν πάρει πικρή γεύση για το πόσο "γκρίζα" είναι και για την τσέπη του και για το περιβάλλον, με τους "σβούρους", όπως τους λένε οι κάτοικοι στα χωριά, που ξεφυτρώνουν κατά δεκάδες σχεδόν σε κάθε βουνοκορφή του Λασιθίου και της Κρήτης.

Δυνατό ΚΚΕ λοιπόν - εκεί είναι η ελπίδα.

Γιατί οι λαϊκές μάζες καμιά δουλειά δεν έχουν με τα κόμματα της ΕΕ.

Στις 9 Ιούνη στον Αγιο Νικόλαο, το Λασίθι και σε όλη την Κρήτη, μία είναι η επιλογή, το ΚΚΕ ακόμα πιο ψηλά!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ