Τετάρτη 5 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΣ
Καταστρέφει προπαγανδιστικό υλικό του ΚΚΕ

Τη δημοτική αρχή Αθήνας για την αφαίρεση προπαγανδιστικού υλικού του ΚΚΕ καταγγέλλει η ΤΕ Α΄ Αθήνας του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Αθηναίων, την Τρίτη 4/6 αφαίρεσε από το κέντρο της πόλης προπαγανδιστικό υλικό του ΚΚΕ που καλούσε στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στις 5 Ιούνη με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Μάλλον στη διοίκηση του δήμου, άξιοι συνεχιστές της δημαρχίας Μπακογιάννη, ενδιαφέρονται να μην υπάρχουν αφίσες που να καλούν σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, την ίδια ώρα που η πλατεία μπροστά από την Πρυτανεία, για παράδειγμα, είναι γεμάτη με σύριγγες χρησιμοποιημένες, την ίδια ώρα που γειτονιές της πόλης ζέχνουν. Είναι επιλεκτική η καθαριότητα που κάνουν, όπως έγινε με τα ονόματα των παιδιών από τα Τέμπη στην πλατεία Συντάγματος ή ακόμα με την παλαιστινιακή σημαία που είχαν ζωγραφίσει οι φοιτητές στην ολονύκτια διαμαρτυρία τους.

Ο,τι και να κάνουν η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ και όσοι την στηρίζουν, δεν θα μας σταματήσουν να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ σε ακόμα περισσότερο κόσμο, ώστε στις 9 του Ιούνη να γίνει η μεγάλη έκπληξη, με ένα δυνατό ΚΚΕ και στον δήμο της Αθήνας να είναι πιο ψηλά.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, αγωνιστές που συμπορεύονται μαζί του, νέοι και νέες, στον δήμο Αθήνας συνεχίζουν με περισσότερο πείσμα τη μάχη για να αγκαλιάσει το κάλεσμα για ισχυρό ΚΚΕ χιλιάδες εργατοϋπάλληλους. Για να πλημμυρίσει το Σύνταγμα την Τετάρτη, κόντρα στις προσπάθειες φίμωσης της φωνής του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ