Παρασκευή 24 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Πλούσιο φιλειρηνικό πρόγραμμα

Αύριο Σάββατο, 25 Μάη, η Πορεία Ειρήνης στη βάση του Ακτιου

Στο πλαίσιο των αντιιμπεριαλιστικών εκδηλώσεων του μήνα Μάη, η Συντονιστική Γραμματεία Επιτροπών Βορειοδυτικής Ελλάδας διοργανώνει αύριο Σάββατο, 25 Μάη, στις 7.30 μ.μ., Πορεία Ειρήνης στη ΝΑΤΟική βάση του Ακτιου, περικύκλωση της βάσης, στη συνέχεια πορεία στο κέντρο της πόλης της Πρέβεζας και συναυλία στην παραλία της πόλης. Επίσης, η Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου έχει συγκροτήσει τετραήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων για την ειρήνη, το οποίο συνεχίζεται ως εξής:

  • Σήμερα, Παρασκευή 24 Μάη, η Επιτροπή θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Συντονιστικής Γραμματείας Βορειοδυτικής Ελλάδας, που θα γίνουν στη ΝΑΤΟική βάση του Ακτιου και στην πόλη της Πρέβεζας.
  • Την Κυριακή 26 Μάη, στις 8 μ.μ., στον Αγιο Κωνσταντίνο στο Αγρίνιο, στην κεντρική πλατεία, θα γίνει εκδήλωση με ομιλία από μέλος της ΝΔΕ, απαγγελία ποιημάτων με θέμα την ειρήνη, ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από παραδοσιακά συγκροτήματα Μικρασιατών προσφύγων.
  • Την Πέμπτη 30 Μάη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Πανοπούλου, θα γίνει Παιδικό Φεστιβάλ, όπου τα παιδιά θα ζωγραφίσουν για την ειρήνη και θα βραβευτούν οι καλύτερες ζωγραφιές των παιδιών από επιτροπή που θα συγκροτήσει η Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου. Παράλληλα, θα υπάρχει έκθεση παιδικού βιβλίου και απαγγελίες ποιημάτων για την ειρήνη από παιδιά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ