Παρασκευή 24 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των Κομματικών Οργανώσεων

-- Περιοδεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Αχαΐα θα πραγματοποιήσει το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Σπύρος Στριφτάρης, σήμερα Παρασκευή 24 Μάη, στις 9 π.μ.

-- Στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, περιοδεύει σήμερα Παρασκευή, στις 9 το πρωί ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης. Επίσης, το απόγευμα στις 7 μ.μ. θα μιλήσει στο Καβαλάρι και στις 8.30 μ.μ. στα Λαγυνά.

-- Σήμερα, επίσης, κλιμάκιο της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, με επικεφαλής το βουλευτή Νίκο Γκατζή, θα επισκεφτεί την «Ηλεκτρομηχανική Κύμης ΕΠΕ» και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρίας, ενώ στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων. Στη συνέχεια, θα γίνει επίσκεψη στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης, συνάντηση με το διοικητή, τη Διεύθυνση Σπουδών και τους σπουδαστές της σχολής.

Στη Μαγνησία

Περιοδεία σε χωριά της Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Παττάκης. Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη Δημοτική Αρχή Ζαγοράς, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό, το Γυναικείο Συνεταιρισμό και τον Αγροτικό Σύλλογο. Στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Περαχώρας.
  • Αύριο Σάββατο στις 7.30 μ.μ. θα συναντηθεί στο Στεφανοβίκειο με τη Δημοτική Αρχή, τον Αγροτικό Σύλλογο και με αγρότες. Στις 9 μ.μ. θα μιλήσει στο Ριζόμυλο.
  • Την Κυριακή στις 10.30 το πρωί θα συναντηθεί με τους συνεταιρισμούς Καναλίων και Κερασιάς, τους Αγροτικούς Συλλόγους και την επιτροπή των ακτημόνων της λίμνης Κάρλας. Στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει στην πλατεία των Καναλίων.
Στη Λέσβο

-- Αύριο Σάββατο, 25/5, στις 8.30 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία της Θερμής, όπου θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης.

-- Την Κυριακή, 26/6, στις 9 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία της Στύψης, όπου θα μιλήσει ο Βαγγέλης Παλαιολόγος, μέλος της ΝΕ και επικεφαλής της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας».

-- Τη Δευτέρα, 27/5, στις 10 το πρωί, κλιμάκιο της ΝΕ, με επικεφαλής τον Σταύρο Σκοπελίτη, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Μυτιλήνης και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Την Τρίτη, 28/5, κλιμάκιο της ΝΕ θα περιοδεύσει και θα συζητήσει με τους κατοίκους των χωριών Λαφιώνα, Πέτρα, Σκουτάρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ