Παρασκευή 24 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παράταξη ή... εταιρία;

Παπαγεωργίου Βασίλης

Να «γκρεμίσει τη λογική της αδράνειας, της αδιαφορίας και του συμβιβασμού με τα προβλήματα και τα μεγάλα συμφέροντα» αναφέρει η προκήρυξη της παράταξης «Ιατρική Ενότητα - Νέοι Γιατροί», που διεκδικεί την ψήφο των γιατρών στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με σύνθημα: «Ψήφισε για Νίκη τώρα: Πέταξε έξω τις "κουρασμένες" συντεχνίες».

Η παράταξη, σύμφωνα με πρόσκληση, που έστειλε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Γ. Πατούλης, έχει έδρα στην οδό Σούτσου 48 και τηλέφωνο 0106425866 και φαξ 0106438615. Στα πρακτικά, όμως, της συνεδρίασης του ΙΣΑ της 28.3.2002 υπάρχει καταχωρημένη επιστολή - με ημερομηνία 20.1.2001 - της εταιρίας «Ιατρική Παρέμβαση ΑΕ» που την υπογράφει ο Γ. Πατούλης, ως πρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας και έχει την ίδια διεύθυνση, το ίδιο τηλέφωνο και το ίδιο φαξ. Η επιστολή απευθύνεται στους γιατρούς, τους γνωστοποιεί τους σκοπούς της εταιρίας και τους καλεί εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά μετοχών να το κάνουν γνωστό στην εταιρία.

Και το ερώτημα που γεννάται είναι: Τι σχέση έχει η εταιρία με την παράταξη; Και οι γιατροί με ποιο κριτήριο θα επιλέξουν; Ερωτήματα εύλογα, ιδιαίτερα με τον καταγγελτικό τόνο προς κάθε κατεύθυνση που παρουσιάζει η παράταξη στην προεκλογική εκστρατεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ